Site icon TLIFE

Αυτή είναι η νέα τάση που θα απασχολήσει όλο τον fashion κόσμο!

Αν πάτησες κλικ σε αυτό το θέμα, τότε είσαι ένα real κορίτσι που αγαπάει τη μόδα και σίγουρα δεν θέλεις να σου ξεφεύγει καμία νέα τάση. Γιατί οι τάσεις αγαπητή μου αναγνώστρια, δεν πηγάζουν μόνο από τους σχεδιαστές και catwalks, αλλά και από τα statement street styles ή τις εμφανίσεις που κάνουν κατά καιρούς οι διάσημες.

Έτσι λοιπόν και αυτή τη φορά προσέξαμε ένα νέο trend που έχουν υιοθετήσει οι stars σε κάποιες δημόσιες εμφανίσεις τους και η αλήθεια είναι ότι μας απασχόλησε αρκετά! Αυτή η τάση λοιπόν περιλαμβάνει φορέματα ή και φούστες πάνω από παντελόνια. Ναι καλά διάβασες!


Μόλις λίγες ώρες πριν παρατηρήσαμε την Emma Watson στα Bafta Awards με την τάση που σου αναφέρω τόση ώρα, ενώ και η Emily Ratajkowsky έχει φορέσει αυτό το trend σε μια red carpet εμφάνιση. Την ίδια κατεύθυνση ακολούθησε και η Diane Kruger σε μια παλαιότερη έξοδο που έκανε, καθώς και η Dakota Johnson στην πρεμιέρα της ταινίας Fifty Shades Darker.

Όσον αφορά στα street styles είδαμε τη Gigi Hadid και την κολλητή της φίλη Kendal Jenner να φορούν παντελόνια σε συνδυασμό με mini φούστες στο ίδιο χρώμα και ύφασμα.

Λάτρης αυτής της τάση θεωρείται και η Emma Stone που τα τελευταία χρόνια κάνει συνεχώς τέτοιες εμφανίσεις.

© 2024 tlife.gr