Αυτή είναι η τσάντα που κρατάει τώρα κάθε fashion κορίτσι!

Έχουμε φτάσει στην εποχή που σκέφτεσαι τι τσάντα θα αγοράσεις για να υποδεχτείς την Άνοιξη έτσι όπως πρέπει! Σίγουρα μέσα στη λίστα σου πρωταγωνιστεί μια tote ή μια oversized bag που θα σου επιτρέπει να αποθηκεύεις τα προσωπικά σου αντικείμενα (που είναι και πολλά) και ταυτόχρονα θα δίνει extra style στο σύνολό σου!

Εγώ λοιπόν από μεριά μου θα σου συστήσω μια νέα τσάντα που κάθε κορίτσι στο εξωτερικό έχει στην ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή ντουλάπα της. Η λεγόμενη basket bag (θυμίζει λίγο τσάντα για picnic) πρόκειται να μας απασχολήσει αρκετά αυτήν τη σεζόν και πραγματικά φλερτάρουμε αρκετά στην ιδέα να αποκτήσουμε μια. Χαρακτηριστικό της δεν είναι απαραίτητα το σχήμα, αλλά το υλικό που είναι δημιουργημένη, το οποίο πότε είναι ξύλο και πότε είναι ψάθα. Και κατηγορηματικά θα σου πω ότι αυτή η τσάντα δεν κάνει μόνο για την παραλία.

Μετακινήσου προς τα κάτω και πάρε ιδέες…

Καταρχήν, μπορείς να τη συνδυάσεις ακόμα και τώρα με ένα jacket ή ακόμα και με ζιβάγκο. Εν ολίγοις δεν χρειάζεται να πατήσουμε τον Αύγουστο για να την ευχαριστηθείς.

Μόλις “ανοίξει” λίγο ο καιρός μην διστάσεις να τη φορέσεις με το denim shorts και ένα πουκάμισο. Λόγω του ουδέτερου χρώματός της μπορείς να παίξεις με τα prints και τα μοτίβα.

Ένας άλλος συνδυασμός είναι με maxi φόρεμα. Μπορείς να την αναδείξεις με boheme styling ή ένα σε πιο sporty ύφος.

Τέλος, ένας super συνδυασμός είναι το total denim look ή και ρίγες.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164