Site icon TLIFE

Calvin Klein: Με ποιο μοντέλο ήθελε να συνεργαστεί αλλά δεν τα κατάφερε;

Kate Moss, Christy Turlington, Brooke Shields! Τρία μοντέλα που εν μέρη θα μπορούσαν να ευχαριστήσουν τον Calvin Klein που τις έκανε διάσημες μέσα από τις εντυπωσιακές καμπάνιες και διαφημιστικά στα οποία πρωταγωνίστησαν οι συγκεκριμένες στην αρχή της καριέρας τους.

Μπορεί λοιπόν ο σχεδιαστής να έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του modeling, έχει όμως ένα απωθημένο. Ένα διάσημο μοντέλο που δεν είχε ποτέ την ευκαιρία να δουλέψει μαζί του.

“Πάντα ήθελα να συνεργαστώ με τη Γαλλίδα ηθοποιό και μοντέλο Vanessa Paradis. Ήθελα μια διαφορετική θηλυκή ύπαρξη από αυτήν που λανσάρουν συνήθως οι διαφημίσεις. Η Vanessa έχει ένα ανδρόγυνο στιλ που μου αρέσει, αλλά ταυτόχρονα είναι τόσο όμορφη και αισθησιακή”, δήλωσε ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Παρόλο που οι δύο δεν ήρθαν ποτέ σε επαφή, η Paradis βοήθησε κάπως έμμεσα τον σχεδιαστή να συνεργαστεί με ένα supermodel, που τότε βέβαια δεν ήταν και τόσο διάσημο. Ο ίδιος είπε: “Είχα αναφέρει το όνομα της Vanessa στον φωτογράφο Patrick Demarchelier. Μετά από μερικές εβδομάδες με κάλεσε ο ίδιος και μου είπε ότι πρέπει να δω ένα άλλο μοντέλο. Ήταν η Kate Moss”.

Η Moss, φυσικά, από τότε έγινε το κεντρικό πρόσωπο του brand και έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές καμπάνιες όπως Calvin Klein Jeans, CK Underwear και CK Obsession. Τώρα, βρίσκεται στο εξώφυλλο του πρώτου βιβλίου του σχεδιαστή!

Κεντρική φωτογραφία: © Getty Images / Ideal Image

© 2024 tlife.gr