Balmain: Σύμφωνα με τον Olivier Rousteing, 50 δημιουργίες από την SS24 συλλογή του οίκου κλάπηκαν, μια ανάσα πριν το show

Λίγο δράμα δεν έβλαψε ποτέ Καμία Εβδομάδα Μόδας. Και αν το καλοσκεφτείς, πάντα συμβαίνει κάτι ώστε να πράγματα να μην πάνε όπως ακριβώς ήταν υπολογισμένα…. Φαίνεται ωστόσο πως οι εξελίξεις είναι ιδιαίτερα σκληρές για τον οίκο Balmain. Λίγο πριν την παρουσίασή της συλλογής του για την σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2024, που είναι προγραμματισμένη για τις 27 Σεπτεμβρίου στο Παρίσι, ο Olivier Rousteing, Καλλιτεχνικός Διευθυντής του οίκου, αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πως ληστές έκλεψαν περισσότερα από 50 κομμάτια της νέας κολεξιόν, εκείνης δηλαδή που θα απολαμβάναμε σε λίγες ημέρες στην πασαρέλα.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OLIVIER R. (@olivier_rousteing)

Σύμφωνα με τον Rousteing, η ληστεία συνέβη ενώ το φορτηγό βρισκόταν καθοδόν, από το αεροδρόμιο προς τα κεντρικά γραφεία της Balmain. Αναφέρει μάλιστα πως ο οδηγός του φορτηγού είναι ασφαλής, αλλά τα σχέδια δεν έχουν ακόμα βρεθεί… Παρόλα αυτά, η Balmain δεν το βάζει κάτω. Το show θα διεξαχθεί κανονικά, όπως όλα δείχνουν. «Δημιουργούμε ξανά τα πάντα», έγραψε ο Rousteing στη λεζάντα του στο Instagram, προσθέτοντας: «Αυτό όμως είναι τόσο ασεβές».

Μάλιστα ο εμβληματικός designer απευθύνθηκε και στην ομάδα του, τους προμηθευτές αλλά και όλους τους εργαζόμενους του οίκου, γράφοντας «Παρακαλώ να είστε ασφαλείς, αυτός είναι ο κόσμος στον οποίο ζούμε. Σας αγαπώ ομάδα Balmain μου και δεν θα τα παρατήσουμε».

Κεντρική φωτογραφία: SAVIKO/Gamma-Rapho via Getty Images

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164