Bella Hadid: Θέλει να είναι rock, ακόμα και στον καύσωνα!

Η Bella Hadid πέρασε το Σαββατοκύριακό της στην Νέα Υόρκη. Μάλιστα την περασμένη Παρασκευή 13 Ιουλίου, ο φακός των παπαράτσι της απαθανάτισε όχι με ένα αλλά με δύο edgy looks, που όπως ήταν λογικό μαγνήτισαν την προσοχή μας. Θέλοντας να αγκαλιάσει τον rockstar που κρύβει μέσα της και αψηφώντας την καυτή θερμοκρασία των ημερών, η Bella Hadid εμφανίστηκε με σμαραγδένιο, δερμάτινο παντελόνι, διακοσμημένο με ασημένια φύλλα. 

Picture by: WavyPeter / SplashNews.com

Πρόκειται για ένα vintage σχέδιο, που φέρει την υπογραφή του οίκου Gucci. Σχεδιάστηκε από τον Tom Ford για την συλλογή της σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 1999. H Bella το συνδύασε με μαύρες, δερμάτινες γόβες με kitten heel, μια πελώρια, δερμάτινη, μαύρη tote bag και ένα λευκό tank top με ιδιαίτερη στάμπα που απεικόνιζε μια γυναίκα να παλεύει με μια λεοπάρδαλη και έναν σκορπιό. “Here Comes Trouble” έγραφε πάνω το top, το οποίο σε πιστή μετάφραση σημαίνει “Να το το πρόβλημα”. Μα πώς να μην υπάρχει πρόβλημα Bella μου που στην καρδιά του Ιουλίου, με το θερμόμετρο στο κόκκινο, εσύ επέλεξε να φορέσεις δερμάτινα; Και δεν το έκανες μια φορά… Το έκανες και δεύτερη, μέσα στην ίδια μόλις ημέρα.

Picture by: WavyPeter / SplashNews.com

Μάλιστα για να αγκαλιάσει πιο σφιχτά την rock διάθεσή της, η Bella Hadid πρόσθεσε στο look της μια χούφτα από bold χρυσά κοσμήματα. Chunky βραχιόλια και στα δύο της χέρια, χρυσά δαχτυλίδια σε όλα της σχεδόν τα δάχτυλα, ένα εντυπωσιακό χρυσό κολιέ στο λαιμό της και χρυσά σκουλαρίκια Bottega Venmeta. Και φυσικά, ένα αληθινός rockstar δεν ξεχνά ποτέ τα ορθογώνια μαύρα γυαλιά ηλίου του.

Picture by: WavyPeter / SplashNews.com

Αργότερα μέσα στην ημέρα, το διάσημο topmodel εμφανίστηκε με ένα άλλο, total black, edgy look, που επίσης αποθέωνε το leather. Το star item αυτή τη φορά ήταν ένα καυτό, μαύρο, δερμάτινο σορτσάκι που αναδείκνυε τα μακριά πόδια της Hadid. Το είχε σετάρει με ψηλές, δερμάτινες, καουμπόικες μπότες, χαρίζοντας ένα western vibe στο σύνολο. Από πάνω φόρεσε ένα μαύρο top με βαθύ ντεκολτέ κι ανοιχτή πλάτη, ενώ άλλαξε τα χρυσά της κοσμήματα με ένα πιο απλό, ασημένιο κολιέ και bold, ασημένια σκουλαρίκια. Ολοκλήρωσε το δεύτερο outfit της με μια μαύρη δερμάτινη τσάντα και ένα ζευγάρι οβάλ μαύρα γυαλιά ηλίου.

Κεντρική φωτογραφία: WavyPeter / SplashNews.com

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164