Site icon TLIFE

Beyonce: Φόρεσε butter yellow από πάνω μέχρι κάτω και ήταν υπέροχη!

Το butter yellow είναι η απόχρωση που έχουν λατρέψει οι διάσημες που το έχουν επιλέξει για εμφανίσεις τους αρκετές φορές, κάνοντας εντυπωσιακά outfit! Από την Rihanna μέχρι την Emily Ratajkowski  το χρώμα αυτό έχει κάνει take over σε μερικά από τα πιο δυνατά celebrity look της σεζόν!

Splash

Splash

Τώρα ήρθε η στιγμή να το επιλέξει και η Beyonce! Χθες το βράδυ στην  Νέα Υόρκη, η Beyoncé ακολούθησε την τάση του yellow butter  με Sergio Hudson σύνολο που ήταν εντυπωσιακό!

 

Photo by Jamie McCarthy/Getty Images for Glamour

Η Beyonce βρέθηκε στα  βραβεία 2024 Women of the Year Awards του Glamour, όπου η τραγουδίστρια του Cowboy Carter ήταν παρούσα για να δει τη μητέρα της – ή αλλιώς Miss Tina Knowles – να παραλαμβάνει ένα ομαδικό βραβείο μαζί με τις μητέρες των Selena Gomez, Billie Eilish και Travis Kelce για την «ανατροφή των σούπερ σταρ αυτής της νέας γενιάς».

Η Βeyonce συνδύασε τέλεια ένα πλεκτό top με maxi satin φούστα στην λατρεμένη απόχρωση που ταίριαζαν τέλεια και με τα μαλλιά της που και αυτά έχουν πια το χρώμα της σεζόν!  Μία εμφάνιση ιδαίτερη, που εντυπωσίασε!

Κεντρική φωτογραφία Getty Images

 

 

 

© 2024 tlife.gr