Blake Lively: Εξηγεί γιατί επέλεξε το αξέχαστο Versace φόρεμα της Britney Spears!

Η Blake Lively, η οποία φημίζεται για το στυλ της, αποφάσισε να εμπιστευτεί τα vintage κομμάτια του οίκου Versace για την χθεσινή πρεμιέρα της νεάς της ταινίας: It Ends With Us που έγινε στην Νέα Υόρκη.

REUTERS/Caitlin Ochs

Ετσι για τη μεγάλη βραδιά, η ηθοποιός φόρεσε το εμβληματικό  Versace φόρεμα που είχε επιλέξει το 2002 στο Μιλάνο για το show του οίκου η Britney Spears και βεβαίως η σύγκριση είναι αναπόφευκτη!

Photo by Giovanni Giannoni/WWD/Penske Media via Getty Images

 

Η Blake Lively δήλωσε σχετικά με την επιλογή της ότι η Βritney Spears είναι από τις γυναίκες που εμπνέουν με την ζωή της : “Η απόλυτη βασίλισσα που μας έκανε όλους να θέλουμε να λάμπουμε, Britney, όλοι εμείς οι millennials έχουμε μια στιγμή που θέλαμε να σου μοίασουμε να λάμψουμε και να γίνουμε και εμεις έμνπνυση μέσα από την  δύναμη την χαρά και την απέραντη σκληρή δουλειά!  Σε ευχαριστούμε για το παράδειγμά σου και τη συμβολή σου στο να λένε οι γυναίκες τις ιστορίες τους. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη με τη βιογραφική σου ταινία και με όλα όσα σχεδιάζεις στο μέλλον”.

 REUTERS/Caitlin Ochs

 

H Lively έλαμπε με το sequin dress που είχε rainbow colors και τέλειο σχέδιο στο ντεκολτέ ενώ το συνδύασε άψογα με glow sandals και υπέροχους κυματισμούς στα μαλλιά της!

Κεντρική φωτογραφία Reuters-Getty

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164