Brad Pitt: Τα funky παντελόνια που φοράει non stop είναι τέλεια – και τα θέλουμε όλα!

Ο Μπραντ Πιτ έχει αποδείξει το τελευταίο διάστημα πως αν θέλει ξέρει πως να κάνει την διαφορά! Παρατηρώντας το στιλ το τελευταίο διάστημα ανακαλύψαμε ότι φοράει συνεχώς τρελιάρικα παντελόνια και μάλιστα πολυ ωραία!

 REUTERS/Louisa Gouliamaki

 

Η προτίμηση του Pitt για αυτό το funky style ξεκίνησε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας. Εκεί, φόρεσε ένα custom κοστούμι από την Louis Vuitton με ένα wide leg παντελόνι που σίγουρα έκανε την διαφορά!

Picture by: / SplashNews.com

 

Στην Βενετία επίσης διάλεξε ένα tartan chaki αέρινο σχέδιο για τις πρωινές του βόλτες κάνοντας μία ακόμη ιδιαίτερη εμφάνιση που μας άρεσε πολύ!

Picture by: Jose Perez / SplashNews.com

 

Λίγες μέρες αργότερα στην Νέα Υόρκη μαζί με την   Ines de Ramon εμφανίζεται με ένα ακόμη funky παντελόνι αυτή την φορά κόκκινο λευκό που συνδύασε με λινό πουκάμισο και sneakers.

Photo by PTR/Star Max/GC Images

 

Ενώ η τελευταία του επιλογή είναι ένα pied de poule ασπρόμαυρο παντελόνι Βottga Venetta  που φοράει με hoodie και basket hat σε τέλειο cool style!Πάντως το στιλ του τα τελευταία χρόνια έχει κάνει μεγάλη στροφή και είναι πιο τολμηρό που colorful και από μας είναι ΝΑΙ!

Κεντρική φωτογραφία Getty Images

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164