Carolyn Bessette-Kennedy: Τρία κομμάτια από την εμβληματική γκαρνταρόμπα της βγαίνουν σε δημοπρασία

Ο οίκος Sotheby’s πρόκειται να παρουσιάσει μια από τις πιο πολυαναμενόμενες δημοπρασίες του χειμώνα! Μία σειρά από εμβληματικά κομμάτια που ανήκαν στην Carolyn Bessette-Kennedy, μια σημαντική προσωπικότητα της μόδας της δεκαετίας του 1990, θα βγουν σε δημοπρασία.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sotheby’s (@sothebys)

Η RoseMarie Terenzio, πρώην βοηθός του John F. Kennedy Jr. και στενή φίλη του ζευγαριού, βρίσκεται πίσω από όλο αυτό! Τα ρούχα είχαν δοθεί στη RoseMarie Terenzio από την ίδια την Carolyn Bessette-Kennedy, συμπεριλαμβανομένου μία vintage leopard γούνα που αγοράστηκε από μια υπαίθρια αγορά στο Παρίσι. Αυτό το ιδιαίτερα εμβληματικό κομμάτι εκτιμάται μεταξύ 20.000 και 30.000 δολαρίων.  Μεταξύ των άλλων αντικειμένων που τέθηκαν σε δημοπρασία ήταν ένα μαύρο μάλλινο παλτό Prada, πιθανότατα από τη συλλογή της εταιρείας για το φθινόπωρο-χειμώνα 1996-1997, το οποίο εκτιμάται μεταξύ 15.000 και 20.000 δολαρίων. Η Carolyn Bessette-Kennedy εθεάθη να φορά αυτό το παλτό με τον σύζυγό της στην ορκωμοσία του Bill Clinton. Τέλος, την επιλογή συμπληρώνει ένα ταγέρ  Yohji Yamamoto το οποίο φόρεσε η Carolyn σε ένα γκαλά το 1997 προς τιμήν του Robert De Niro.

Photo by Patrick McMullan/Patrick McMullan via Getty Images

 

Photo by Richard Corkery/NY Daily News Archive via Getty Images)

 

Το στιλ της Carolyn Bessette-Kennedy, εξακολουθεί να εμπνέει μέχρι σήμερα. Αυτή η δημοπρασία αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για τους λάτρεις της μόδας να αποκτήσουν κομμάτια  που ενσωματώνουν ένα κομμάτι της ιστορίας αποτίοντας παράλληλα φόρο τιμής στο αξέχαστο στιλ της Carolyn Bessette-Kennedy!

Κεντρική φωτογραφία Getty Images

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164