Site icon TLIFE

Cate Blanchett: Άλλη μία τολμηρή εμφάνιση με top φτιαγμένο εξ ολοκλήρου από…hair extentions!

Η Cate Blanchett ποτέ δεν φοβήθηκε να ρισκάρει στη μόδα.Tι να σου πρωτοθυμήσω, το top φτιαγμένο από vintage κουτάλια, το κολιέ φορεμένο στους ώμους αντί για το λαιμό ή το statement φόρεμα υπέρ της Παλαιστίνης λίγο καιρό πριν στο κόκκινο χαλί!

 

 

REUTERS/Mario Anzuoni

 

REUTERS/Clodagh Kilcoyne TPX IMAGES OF THE DAY

 

Τώρα λοιπόν το κάνει ξανά!

H εμφάνιση της για την πρεμιέρα της νέας της ταινίας Rumors στο Alice Tully Hall του Lincoln Center κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης το Σάββατο ίσως να είναι η πιο τολμηρή της μέχρι τώρα.

Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images for FLC

 Για την περίσταση, η Blanchett φόρεσε ένα top  τονισμένους ώμους, φτιαγμένο εξ ολοκλήρου από ξανθά… hair extensions. Το χρώμα της μπλούζας ταίριαζε άψογα με τα πραγματικά μαλλιά της Blanchett, τα οποία ήταν χτενισμένα σε ένα κομψό bob! Η ηθοποιός συνδύασε το edgy top με ένα chunky necklace δερμάτινο παντελόνι και classic γόβες.

Photo by Ferda Demir/Getty Images

To top ανήκει στην ανοιξιάτικη συλλογή της Fiorucci σε συνεργασία με την εικαστικό Τaiba Akhuetie και το είδαμε στο Μιλάνο λίγο καιρό πριν συνδυασμένο με jean παντελόνι.

 

Τι να σχολιάσουμε για αυτή την ηθοποιό που καταφέρνει πάντα με τις red carpet επιλογές της να ξεχωρίζει και να δίνει ένα μάθημα style!

Κεντρική φωτογραφία Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images for FLC

 

© 2024 tlife.gr