Site icon TLIFE

Cate Blanchett: Φόρεσε στο κόκκινο χαλί ένα top φτιαγμένο από …102 κουτάλια!

Η Cate Blanchett ανοίγει το δρόμο για να γίνει η βιώσιμη μόδα κανόνας στο Χόλιγουντ μέσα από τις red carpet εμφανίσεις της.Η Μπλάνσετ έχει την τάση να ξαναφοράει  τα ρούχα της στο κόκκινο χαλί, μια σπάνια κίνηση για τους σταρ του κινηματογράφου. Η τελευταία της εμφάνιση είναι μία ακόμη κίνηση που στηρίζει αυτή την ιδεολογία!

REUTERS/Mario Anzuoni

 

REUTERS/Mario Anzuoni

 

 REUTERS/Mario Anzuoni

Σε μία εκδήλωση για την  νέα της ταινία Borderlands στο TCL Chinese Theatre στο Λος Άντζελες την Τρίτη, η Blanchett έφτασε με ένα custom-made ρούχο  της σχεδιάστριας  Hodakova που έδωσε νέα ζωή σε ένα κοινόχρηστο αντικείμενο της κουζίνας. Η Σουηδή σχεδιάστρια Ellen Hodakova Larsson συναρμολόγησε 102 κουτάλια, που προμηθεύτηκε κατευθείαν από τη Στοκχόλμη, τοποθετώντας με επιμέλεια το ένα πάνω στο άλλο για να δημιουργήσει ένα μοναδικό αποτέλεσμα στο top της  Blanchett!

REUTERS/Mario Anzuoni

 Η ηθοποιός έχει πολλές φορές τοποθετηθεί για το φαινόμενο της  υπερκατανάλωσης  και με αυτή την κίνηση τοποθετείται μία ακόμη φορά. Όχι μόνο πρέπει να φοράμε ξανά και ξανά τα ρούχα μας αλλα μπορούμε με κάποιες κινήσεις να δίνουμε ζωή και σε παλιά κομμάτια ή αντικείμενα διότι μόνο έτσι θα λειτουργήσει η βιωσιμότητα!

Υπέροχη εμφάνιση με δυνατό μήνυμα! Σε ευχαριστούμε Kate!

Κεντρική φωτογραφία Reuters

 

© 2024 tlife.gr