Site icon TLIFE

Celebrity outfits που μας άρεσαν πολύ αυτή την εβδομάδα στο Instagram

Κάθε Σάββατο, μαζί, κάνουμε μία καθιερωμένη βόλτα στο Instagram των διάσημων και ενημερωνόμαστε. Το στιλ τους πάντα μας εμπνέει και μην το αρνηθείς, όλες έχουμε μια celebrity που ακολουθούμε και θαυμάζουμε. Μέσα από τα σύνολα τους μας δίνουν inspo για τα δικά μας στιλ και βλέπουμε πως φοριούνται τελικά όλα τα μεγάλα trends της σεζόν!Ειδικά τώρα που μπήκαμε στο Φθινόπωρο και οι νέες τάσεις είναι μπροστά μας, ενώ ο καιρός αλλάζει μέρα με την μέρα, θέλουμε extra help. Πάμε να δούμε μερικά cool looks από τις διάσημες και να εμπνευστούμε με τον καλύτερο τρόπο!

Ιnstagram @foureira

Total μωβ εμφάνιση κάνει η Eλένη Φουρέιρα που μας δείχνει πόσο hot είναι αυτό το χρώμα και αυτή την σεζόν. Θα το δοκιμάσεις;

Instagram @emrata

Yπέροχο wrap λευκό φόρεμα διαλέγει η Emily Ratajkowski με χρυσές λεπτομέρειες και μοιάζει με μία σύγχρονη Ελληνίδα θεά.

Instagram @kylinejenner

Δερμάτινη μίνι φούστα με ζώνη κορσέ και άερινο μεταξωτό top σε υπέροχες αποχρώσεις επιλέγει η Kylie Jenner και είναι εντυπωσιακή.

Instagram @alessandraabrosio

Υπέροχο τούλινο φόρεμα με bustier top φοράει σε editorial μόδας η Alessandra Abrosio και μας δίνει μία τέλεια ιδέα για festy looks.

Instagram @alexachung

Η Alexa Chung συνδυάζει ένα micro dress με cut out και ένα vintage κοτλέ σακάκι για πανωφόρι κάνοντας το δικό της μοναδικό styling.

Instagram @athinao1konomakou

Η Αθηνά Οικονομάκου με χρυσό σύνολο που συνδύασε τέλεια με leopard μπότες και κάνει ένα super styling που μας αρέσει πολύ!

Instagram @emilybluntofficial

Η Emily Blunt με υπέροχο μαύρο φόρεμα που είναι κομψό και σέξι!Το μαύρο φόρεμα είναι τέλειο για πολλές διαφορετικές περιστάσεις και δεν φεύγει ποτέ από την μόδα!

Instagram @ilianapapageorgiou

Graffiti φόρεμα σε μάξι γραμμή με μακριά μανίκια φοράει η Hλιάνα Παπαγεωργίου και μας δείχνει ένα cool στιλ που λατρευούμε να την βλέπουμε.

Instagram @officialtamta

Super εμφάνιση από την Tάμτα με leather top και 90s παντελόνι για Y2K στιλ που ξεχωρίζει.

Instagram @robzangardi

 

Η Cara Delevingne με look που κόβει την ανάσα, συνδυάζει μπλε αέρινο top με hot shorts και platform πέδιλα!

 

 

© 2024 tlife.gr