Site icon TLIFE

Celebrity σύνολα που ξεχώρισαν αυτή την εβδομάδα στο Instagram

To στιλ που έχουν οι διάσημες μας εμπνέει πολλές φορές! Όλες έχουμε ένα fashion icon που ακολουθούμε στο Instagram και παρακολουθούμε τι φοράει, πως τα συνδυάζει και τι επιλέγει από τις τάσεις της σεζόν. Έτσι και εγώ κάθε ΣΚ από αυτή την στήλη ξεχωρίζω όμορφες εμφανίσεις, που μπορούν να γίνουν « οδηγός» και για τα δικά σου styling τις επόμενες μέρες, πάντα μέσα από το Instagram των stylish celebrity.Aς δούμε μαζί μερικά από τα look που μας τράβηξαν την προσοχή αυτή την εβδομάδα:

 

H Οlivia Palermo επιλέγει total leather black σύνολο στην Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο και μας δείχνει ότι ποτέ δεν είναι too soon για δερμάτινα look.

 

H Alexa Chung «παντρεύει» disco σορτσάκια με masculine σακάκι και μας δείχνει μια too stylish εμφάνιση που μας άρεσε πολύ.

 

Σύνολο σε χακί απόχρωση με sexy top φόρεσε η Ελένη Φουρέιρα σε μία από τις πιο cool εμφανίσεις της εβδομάδας.

 

Τέλειo Asian style φόρεμα επέλεξε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου που φοράς άνετα αυτή την εποχή σε όλες τις περιστάσεις.

 

 

Δερμάτινο παντελόνι και bustier συνδύασε η Alessandra Ambrosio σε street style εμφάνιση που ξεχώρισε.

 

Floral φόρεμα σε φθινοπωρινό ύφος και suede μπότες φοράει η Αθηνά Οικονομάκου και εμείς απλά θέλουμε να copy the look!

 

Red carpet εμφάνιση που τα «σπάει», η Bίκυ Καγιά με υπέροχο silk midi λευκό φόρεμα και sparkling γόβες, απλά υπέροχη.

 

Το πορτοκαλί κάνει δυναμική εμφάνιση στα fall looks, εδώ η Chiara Ferragni επιλέγει δερμάτινο σακάκι στην δημοφιλή αυτή απόχρωση και είναι super!

 

Total Chloe looks για την Demi Moore και την κόρη της σε γήινες αποχρώσεις και δερμάτινα κομμάτια από την νέα συλλογή του οίκου!

 

Η Iσμήνη Παπαβλασοπούλου επιλέγει ένα χαλαρό ριγέ παντελόνι και crop top κρατώντας summer style στην εμφάνιση της αλλά με γήινες αποχρώσεις.

 

 

 

 

 

© 2024 tlife.gr