Celebrity σύνολα που ξεχώρισαν αυτή την εβδομάδα στο Instagram

Kάθε Σάββατο κάνουμε μία ωραία βόλτα στο Instagram των celebrities και βλέπουμε ωραία σύνολα παίρνοντας έμπνευση και για τα δικά μας outfits μέσα στην εβδομάδα. Τι φόρεσαν οι διάσημες λοιπόν αυτή την εβδομάδα πως τα συνδύασαν και τελικά πόσο τα κατάφεραν να εντυπωσιάσουν με το στιλ τους; Aς δούμε μαζί μερικά από τα πιο stylish look από τις πιο στιλάτες γυναίκες της showbiz.

H Δούκισσα Νομικού στο ταξίδι της στην Ιταλία με άψογο holiday look συνδύασε floral φόρεμα με ψάθινη τσάντα, σύνολο που φοράμε ακόμη άνετα με την επιστροφή μας στην πόλη.

Η Τάμτα φόρεσε ένα λευκό πουκάμισο και συνδύασε πέρλες κάτω από τον γιακά της σε πολλά χρώματα!

@bellahadid

Η Bella Hadid ποζάρει για την Miss Sixty και φοράει μαύρο τζιν με cut outs και κορμάκι σε ένα 90s style που λατρεύει και η ίδια πολύ.

@mairiboo

Η Μαίρη Συνατσάκη ταξίδεψε στην Ιταλία με τον αγαπημένο της Ίαν Στρατή και ανέβαζε συνεχώς φωτογραφίες με υπέροχα σύνολα, εδώ με maxi φούστα που έχει βολάν και λευκο top!

@stam_tsimtsili

H Σταματίνα Τσιμτσιλή επιλέγει να συνδύασε το λευκό της παντελόνι με ένα statement crop top και κάνει μία τέλεια εμφάνιση στο ταξίδι της στο Παρίσι.

@izabelgoulart

Street style look από το super model Ιzabel Goulart με κίτρινο gym pants και ζακέτα συνδυασμένα με crop top και sneakers!

@foureira

H Ελένη Φουρέιρα συνδυάζει άψογα mini floral φούστα με ένα 90s t shirt και μας δίνει inspo για την επόμενη εμφάνιση μας για ποτό.

@heidiklum

Η Heidi Klum με floral 60s style φόρεμα Zimmermann  που συνδύασε με λευκά peep toe και ανάλoγο  hair style.

@chiaraferragni

Η Chiara Ferragni έχει επέτειο γάμου και επιλέγει ένα φούξια σύνολο που τραβάει τα βλέμματα αμέσως!

@alexachung

Η Alexa Chung με φόρεμα από την νέα συλλογή της Victoria Beckham στα φετινά βραβεία του περιοδικού GQ!

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164