Site icon TLIFE

Emma Corrin: Σπάει όλους τους κανόνες του καλοκαιρινού styling με το WOW look της στο κόκκινο χαλί

Η Emma Corrin πάντα μαγνητίζει την προσοχή μας με τις εμφανίσεις της. Είτε αυτές είναι για το κόκκινο χαλί, είτε είναι off-duty. Την περασμένη Κυριακή (07.07), η Βρετανή ηθοποιός έδωσε το «παρών» στην πρεμιέρα της ταινίας Deadpool & Wolverine στο Βερολίνο, στην οποία πρωταγωνιστεί, στο πλευρό των Ryan Reynolds και Hugh Jackman.

Το look της στο κόκκινο χαλί έκανε όλα τα κεφάλια να γυρίσουν. Το star item ήταν ένα μαύρο, μεταξωτό little black dress με έντονους ώμους από την AW24 συλλογή του οίκου Saint Laurent. Το είχε συνδυάσει με μαύρες, ψηλές, διάφανες κάλτσες και ψηλοτάκουνα, μαύρα σανδάλια.

Την διαφορά έκανε η χοντρή, δερμάτινη μαύρη ζώνη με την χρυσή αγκράφα, που πολύ σωστά είχε τοποθετηθεί στην μέση της Corrin, έτσι ώστε να δημιουργεί την τέλεια σιλουέτα. Το red carpet look της ολοκλήρωσε με χρυσά σκουλαρίκια. Το μακιγιάζ της ήταν ανάλαφρο, φρέσκο, σχεδόν ανύπαρκτο, σε γήινες αποχρώσεις, ενώ το βλέμμα μας τραβούσαν και τα μαλλιά της, ένα κατάμαυρο pixie χτένισμα, που της πηγαίνει πολύ.

Κεντρική φωτογραφία: SplashNews.com

© 2024 tlife.gr