Site icon TLIFE

Eva Longoria: Ο 6χρονος γιος της την συνόδευσε στο red carpet και εμείς έχουμε λιώσει!

Ο 6χρονος γιος της Eva Longoria, Santiago, έκανε το ντεμπούτο του στο κόκκινο χαλί μαζί με τη διάσημη μαμά του και δεν θα μπορούσε να είναι πιο αξιολάτρευτος. Το Σάββατο, η Longoria παρευρέθηκε στο Global Gift Gala στο ξενοδοχείο Four Seasons στο Παρίσι με το μοναχοπαίδι της και τα στιγμιότυπα ήταν so cute!

Photo by Stephane Cardinale – Corbis/Corbis via Getty Images

Για την περίσταση, η ηθοποιός φόρεσε ένα embellished φόρεμα με strapless σχέδιο και maxi μήκος που ήταν εντυπωσιακό! Το συνδύασε με υπέροχα κοσμήματα και minimal πέδιλα, ενώ δίπλα της ο μικρός φόρεσε ένα μαύρο κουστούμι και sneakers.Ήταν χαμογελαστός και κρατούσε γλυκά το χέρι της μαμάς του που της μοιάζει και πάρα πολύ!

 

Από τότε που ο  Santiago ήταν μωρό, ακολουθούσε τη μαμά του παντού – από επιδείξεις μόδας μέχρι κινηματογραφικές ταινίες και φωτογραφήσεις. «Είναι μαζί μου όλη την ώρα!» Έχει δηλώσει η  Longoria.«Αν με ακολουθήσετε στο Instagram, θα δείτε ότι είναι μαζί μου στα γυρίσματα, και σε πολλές άλλες περιστάσεις μαζί μου».

Picture by: Zuma / SplashNews.com

 

Φαίνεται ότι είναι η νέα τάση να βλέπουμε μαμάδες με τους γιους τους στο κόκκινο χαλί αφού λίγες μόνο μέρες πριν είδαμε και την Naomi Watts με τον γιο της για πρώτη φορά στο red carpet.

Άραγε ποια θα είναι η επόμενη star που θα την συνοδεύει ο γιος της;

© 2024 tlife.gr