Site icon TLIFE

H Miley Cyrus μεταμορφώθηκε σε…Grace Jones!

Αν κρίνουμε από την τελευταία ανάρτηση της Miley Cyrus στο Instagram καταλαβαίνουμε πολύ καλά ότι εμπνέεται από την το epic style της Grace Jones, που μεσουρανούσε την δεκαετία του ’80. Η Cyrus μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες με ένα υπέροχο hoodie look του οίκου Alaia.

Photo by Keith Hamshere/Getty Images

 

Η Cyrus επέλεξε ένα αμάνικο κορμάκι με κουκούλα, από την ανοιξιάτικη συλλογή Alaïa 2024 του σχεδιαστή, Pieter Mulier, το οποίο συνδύασε με ένα ασορτί pillbox καπέλο. Διάλεξε επίσης μία  bodycon φούστα από λατέξ, που σταματούσε ακριβώς κάτω από το γόνατο, ενώ ολοκλήρωσε το outfit με κολάν, γυαλιά με τετράγωνο σκελετό, γυαλιστερά χείλη και avant-garde peep-toe γόβες.

Photo by Steve Rapport/Getty Images

 

Τα items με κουκούλα του Azzedine Alaïa έγιναν από τα αγαπημένα fashion items των celebrities της δεκαετίας του ’80 και σε αυτό είχε βοηθήσει αρκετά η  Grace Jones και τα χαρακτηριστικά  jersey φορέματα που επέλεξε με αυτό το effect. Το signature  look της Jones έχει εμπνεύσει πολλές διάσημες όπως την Beyoncé μέχρι την Bella Hadid, οι οποίες έχουν φορέσει φορέματα με κουκούλες σε επίσημες εμφανίσεις. Η Cyrus, η οποία εδώ και καιρό περνάει μία φάση με  ρούχα από το παρελθόν, αποφάσισε να κάνει τώρα αυτή την εμφάνιση που έχει πολύ αυτοπεποίθηση, κάτι που Grace Jones το  έβγαζε πολύ με το στιλ της!

Κεντρική φωτογραφία @mileycyrus

 

 

 

© 2024 tlife.gr