Ines de Ramon: Όλα όσα ξέρουμε για το νέο κορίτσι του Brad Pitt

Aυτή την στιγμή το ζευγάρι που απασχολεί όσο κανένα άλλο το λαμπερό κόσμο του Hollywood σίγουρα είναι ο  Brad Pitt και Inés de Ramón. Η πρώτη τους κοινή red carpet εχθές στην Βενετία απέδειξε ότι ο Brad το βλέπει σοβαρά το κορίτσι και έτσι αρχίσαμε και εμείς να ψάχνουμε για εκείνη περισσότερα πράγματα.

Photo by Vittorio Zunino Celotto/Getty Images

 

Photo by Daniele Venturelli/WireImage

 

Η Ines μιλάει αγγλικά, ισπανικά, γαλλικά και γερμανικά ενώ αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Γενεύης το 2013, αποκτώντας πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων. Έκτοτε, η επαγγελματική της καριέρα έχει επικεντρωθεί στο κόσμημα και τη μόδα, με ρόλους στον οίκο Christie’s και στον οίκο de Grisogono. Αυτή τη στιγμή είναι αντιπρόεδρος στο brand κοσμημάτων Anita Ko με έδρα το Λος Άντζελες!

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anita Ko (@anitakojewelry)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anita Ko (@anitakojewelry)

Ενα jewelry brand που έχει πολλούς διάσημους fan όπως: Johnnie Depp Kaia Gerber Ηailey Bieber και πολλούς ακόμη!Εκτός από την καριέρα της στη μόδα, η de Ramón είναι επίσης γνωστή για το ενδιαφέρον της για την ευεξία. Είναι επίσης πιστοποιημένη health coach!

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paul Wesley (@paulwesley)

Πριν από τη σχέση της με τον Μπραντ Πιτ, η Inés de Ramón ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό Paul Wesley, γνωστό για το ρόλο του στη σειρά The Vampire Diaries. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2019 και διατήρησε μια διακριτική σχέση, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, το φθινόπωρο του 2022 ανακοίνωσαν τον φιλικό χωρισμό τους.

Photo by Kym Illman/Getty Images

 

Ο Ντε Ραμόν εθεάθη για πρώτη φορά με τον Μπραντ Πιτ τον Νοέμβριο του 2022, σε μια συναυλία του Μπόνο στο Λος Άντζελες. Η επόμενη επίσημη εμφάνιση ήταν στην – βρετανική πίστα του Σίλβερστοουν για να φθάσουμε να δούμε το ζευγάρι επίσημα πια χθες στο κόκκινο χαλί στην Βενετία σε double date με τους  Amal και τον George Clooney.

Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images

Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images

 

Photo by Stefanie Rex/picture alliance via Getty Images

 

Η Ines de Ramon έχει χειριστεί το όλο θέμα πολύ διακριτικά και αυτό μας αρέσει!Ο χρόνος θα δείξει αν το ζευγάρι θα συνεχίσει να είναι μαζί και αν ο Brad θα της κρατάει πιο συχνά το χέρι σε επίσημα events!

Kεντρική φωτογραφία Getty

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164