Site icon TLIFE

Jennifer Lopez: Τι φοράει όταν θέλει να κάνει διάλειμμα από τις πανύψηλες πλατφόρμες της

Μπορώ να μετρήσω στα δάχτυλα του ενός χεριού τις φορές που έχω δει την Jennifer Lopez με φλατ παπούτσια. Το signature στιλ της super star στηρίζεται σε δημιουργίες μεγάλων οίκων και βεβαίως ψηλοτάκουνα παπούτσια. Παρόλα αυτά το τελευταίο διάστημα η Lopez φοράει στο repeat ένα ζευγάρι φλατ που δεν φεύγει ποτέ από την μόδα.

Το μπαλέτο κατάφερες τις τελευταίες σεζόν να διαπεράσει τη ζωή μας…με την αισθητική του balletcore. Έτσι στοιχεία που ήταν άμεσα συνδεδεμένα με το ντύσιμο της μπαλαρίνας κατέκλυσαν το Instagram και το ΤikTok! Ειδικά οι μαύρες μπαλαρίνες που δένουν στον αστράγαλο ήταν το αγαπημένο fashion item των fashionistas! Ένα τέτοιο ζευγάρι διαλέγει και η Lopez όταν θέλει να κάνει διάλειμμα από τις πανύψηλες πλατφόρεμς της!

Getty Images

Την έχουμε ήδη δει λίγους μήνες πριν να συνδυάζει τις μπαλαρίνες της με μαύρο παντελόνι και λευκό κλασικό πουκάμισο στο απόλυτο business casual style και τώρα έρχεται ξανά με ένα look έκπληξη για το δικό της στιλ.

Photo by Bellocqimages/Bauer-Griffin/GC Images

Η Lopez φόρεσε ένα πλεκτό top με bow effect που συνδύασε με μαύρο υφασμάτινο παντελόνι και τις μπαλαρίνες της δημιουργώντας ένα daily chic σύνολο που μας άρεσε πολύ.Ολοκλήρωσε το outfit της με square μαύρα κοκάλινα γυαλιά και μικρή chain bag. Πάντως όταν η διάσημη σταρ αποφασίσει να πει ΟΧΙ στις signature πλατφόρμες της και ενδίδει στα φλατ σχέδια το σύνολο της γίνεται viral. Μήπως λοιπόν να το σκεφτεί καλύτερα και να βάλει περισσότερα φλατ σχέδια στο καθημερινό της στιλ;

Kεντρική φωτογραφία – Photo by Bellocqimages/Bauer-Griffin/GC Images

 

 

 

 

© 2024 tlife.gr