Kanye West & Bianca Cersoni: Άλλη μία εμφάνιση τους που προκαλεί!

Ο ιδιοκτήτης της Yeezy, Κanye West και η σύζυγος του Bianca Cersoni, εμφανίστηκαν χθες στο Παρίσι για να παρακολουθήσουν το show της ανδρικής συλλογής για το brand, PROTOTYPES και βεβαίως κατάφεραν να τραβήξουν ( για μία ακόμη φορά) όλα τα φλας.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη WWD (@wwd)


Picture by: / SplashNews.com

Η Bianca είχε ¨νέα¨μαλλιά, ροζ που δεν ξέρουμε αν ήταν περούκα ή τα έχει βάψει παρόλα αυτά μιλάμε για μία μεγάλη αλλαγή. Φορούσε ένα nude κορμάκι, ενώ το είχε συνδυάσει με sock boots σε nude επίσης ύφος. Ο ράπερ εμφανίστηκε με ένα ολόλευκο ρούχο, που είχε ιβουάρ δίχτυ πάνω από το πρόσωπό του, το οποίο έκανε δύσκολο να καταλάβει κανείς ότι ήταν όντως εκείνος. Φορούσε επίσης λευκά γάντια και αθλητικά παπούτσια. Η στολή του τον έκανε να μοιάζει με μελισσοκόμο.


Picture by: / SplashNews.com

Το κορμάκι της Bianca το είχε φτιάξει ο West ( όπως λένε οι φήμες) συγκεκριμένα το έκοψε με ψαλίδι για να το… φέρει σε αυτό το σχέδιο.Το ζευγάρι φαινόταν πολύ αγαπημένο και ο Kanye την κρατούσε από το χέρι. Ενώ η εμφάνιση τους ήταν για μία ακόμη φορά προκλητική αυτοί συμπεριφέρονταν σαν να φορούσαν κάτι basic άλλωστε τα σύνολα τους είναι πάντα very edgy και δεν θα λέγαμε ότι ακολουθούν τους κανόνες. Ξέρουν να προκαλούν και το κάνουν συνεχώς!

Kεντρική φωτογραφία Getty

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164