Kanye West: Φήμες λένε ότι παντρεύτηκε την σχεδιάστρια Βianca Censori

Φήμες που κυκλοφορούν από το πρωί στο διαδίκτυο θέλουν τον Kanye West να είναι και πάλι παντρεμένος, λίγους μήνες μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου του με την Kιμ Καρντάσιαν. Νέα του σύζυγος φαίνεται να είναι η σχεδιάστρια, Bianca Censori.

Splash/ Ideal Images

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ΤΜΖ, το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου σε μία ιδιωτική τελετή, ωστόσο δεν θεωρείται ακόμη νόμιμο μιας και δεν έχουν καταθέσει το απαραίτητο πιστοποιητικό. Οι φήμες φούντωσαν λίγες ημέρες πριν, όταν το ζευγάρι εμφανίστηκε σε έξοδο για φαγητό στο Μπέβερλι Χιλς και ο  Κάνιε Γουέστ φορούσε βέρα!

Ποια είναι η Bianca Censori;

Η επιχειρηματίας μεγάλωσε στη Μελβούρνη της Αυστραλίας και απέκτησε πτυχίο Αρχιτεκτονικής από το πανεπιστήμιο της πόλης. Κατά τη διάρκεια της φοιτητικής της ζωής, η Bianca μαζί με μία φίλη της δημιούργησαν τη δική τους εταιρεία κοσμημάτων με το όνομα Nylon’s Jewellery. Δημιουργούσαν τσόκερ και βραχιόλια φτιαγμένα από κρύσταλλα Swarovski, ενώ σύντομα άνοιξαν και το πρώτο τους κατάστημα.

Μετά την αποφοίτησή της, η Bianca συνέχισε να είναι σύμβουλος σχεδιασμού στην Nylon jewelry  για ένα χρόνο, πριν εργαστεί ως αρχιτέκτονας για τα επόμενα τρία χρόνια. Στη συνέχεια ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό της στην πρωτεύουσα της Αυστραλίας μεταξύ 2019-2020 προτού μετακομίσει στο Λος Άντζελες όπου και εντάχθηκε στο δυναμικό της Yeezy.

Splash/Ideal Images

Να τονίσουμε ότι η φερόμενη ως νέα σύζυγος του Kanye West μοιάζει πάρα πολύ με την Kim Kardashian!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164