Site icon TLIFE

Kate Middleton: Εντυπωσιακή με φόρεμα στο must χρώμα της σεζόν

H Κate Middleton λατρεύει τους Άγγλους σχεδιάστες και στις περισσότερες εμφανίσεις της επιλέγει ρούχα τους, από τον Alexander McQueen μέχρι ανερχόμενα fashion brand. Έτσι και τώρα στο ταξίδι της στο Βelize για την βραδινή εκδήλωση επέλεξε ένα φόρεμα από το hype fashion brand που έχει δημιουργήσει η σύζυγος του Nick Cave, η Susie Cave το: The Vampire’s Wife.

Photo by Samir Hussein/WireImage/Getty Images

H Μiddleton έχει ξαναφορέσει δημιουργία της Αγγλίδας σχεδιάστριας στο ταξίδι της στο Δουλβίνο το 2020 και ανήκει στις διάσημες που φοράνε ρούχα της ξανά και ξανά όπως οι: Sienna Miller έως τη Maggie Gyllenhaal και την Alexa Chung. To τέλειο στην εμφάνιση της αυτή είναι ότι το υπέροχο cook μεταλιζέ φόρεμα έχει και το χρώμα της σεζόν , ροζ κάτι που δίνει στο look extra styling πόντους! Η Middleton ολοκλήρωσε το σύνολο της με ασημένιες γόβες Jimmy Choo και σκουλαρίκια Onitaa.

Reuters

Οι πασαρέλες για την άνοιξη/καλοκαίρι του 2022 πλημμύρισαν από ροζ κομμάτια, από τον Valentino έως τον Versace και η Μiddleton ξέρει πως να αποκωδικοποιεί τους κανόνες της μόδας και να βάζει στις εμφανίσεις της τα πιo hot trends!

© 2024 tlife.gr