Kate Middleton: Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας ψηφίζει «total white» και το φθινόπωρο

Το περασμένο Σάββατο, η Kate Middleton έδωσε το παρών στο Stade Velodrome στη Μασσαλία, με σκοπό να παρακολουθήσει την Αγγλία να αγωνίζεται στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ράγκμπι. Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει τον τίτλο του Patron του Rugby Football Union αλλά και του Rugby Football League, με αποτέλεσμα να παρακολουθεί τακτικά μεγάλες εκδηλώσεις γύρω από το ράγκμπι.

Photo by Jean Catuffe/Getty Images

Για αυτή την εμφάνιση, η Kate είχε επιλέξει ένα λευκό κοστούμι Alexander McQueen και το είχε συνδυάσει με επίσης λευκές ψηλοτάκουνες γόβες και ένα δερμάτινο clutch από το Massimo Dutti, σε κρεμ απόχρωση. Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσίαζαν τα διακριτικά, αλλά εξαιρετικά κομψά κοσμήματά της. Πρόκειται για ένα ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια και ένα διαμαντένιο κολιέ, και τα δύο σε λευκό χρυσό, με την υπογραφή του brand Mappin & Webb.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, η Kate κάθισε δίπλα στον Πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ράγκμπι, Bill Beaumont, και μάλιστα κατάφερε να συγχαρεί την Βρετανική ομάδα μετά τη μεγάλη της νίκη, κατεβαίνοντας στα αποδυτήρια. Πρόσφατα, είχε εμφανιστεί και στο podcast  του Mike Tindall, «Rugby», με τον σύζυγό της Πρίγκιπα William. Το ζευγάρι τότε είχε αναφέρει μεταξύ άλλων πως προσπαθούν με κάθε τρόπο να εμφυσήσουν στα παιδιά τους την αγάπη για τον αθλητισμό.

Κεντρική φωτογραφία: Photo by Dan Mullan/Getty Images

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164