Site icon TLIFE

Kate Middleton: Στα λευκά η πρώτη επίσημη εμφάνισή της για το 2024

Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της στα τέλη Μαρτίου, στην οποία αποκάλυπτε πως έχει καρκίνο. Η αφορμή; Το Trooping the Colour, το οποίο λαμβάνει χώρα αυτή την ώρα στο Whitehall, και αποτελεί τον επίσημο εορτασμό των γενεθλίων του Βασιλιά Καρόλου.

Η 42χρονη Πριγκίπισσα, που συνεχίζει να ακολουθεί θεραπεία για τον καρκίνο, έφτασε στο παλάτι του Buckingham με αυτοκίνητο πριν από λίγη ώρα, συνοδευόμενη φυσικά από τον σύζυγό της, Πρίγκιπα William αλλά και τα τρία παιδιά τους, τον Πρίγκιπα George,  την Πριγκίπισσα Charlotte και τον Πρίγκιπα Louis.

Για την εν λόγω περίσταση, η Kate επέλεξε ένα λευκό, midi φόρεμα με μαύρες λεπτομέρειες και έναν επιβλητικό ριγέ φιόγκο στο πέτο. Το συγκεκριμένο fashion item έφερε την υπογραφή της designer, Jenny Packham, η οποία έχει την στήριξη της Πριγκίπισσας εδώ και χρόνια. Το είχε συνδυάσει με ένα επίσης λευκό καπέλο με μαύρες πινελιές, από τον Philip Treacy, μαύρο clutch και λευκές γόβες. Ολοκλήρωσε το look της με διακριτικά, μα πάντα λαμπερά κοσμήματα.

Λίγες ώρες νωρίτερα, η Kate Middleton είχε “επιστρέψει” στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram και με ένα εξομολογητικό κείμενο αποκάλυψε πληροφορίες για την περίοδο της θεραπείας της ενώ ανακοίνωσε και την επιστροφή της.

“Ανυπομονώ να βρεθώ στην γενέθλια παρέλαση του Βασιλιά αυτό το Σαββατοκύριακο με την οικογένειά μου και ελπίζω να συμμετέχω σε μερικές ακόμη δημόσιες δραστηριότητες μέσα στο καλοκαίρι, αλλά όλοι ξέρουμε ότι δεν έχω ξεπεράσει ακόμη τα δύσκολα” ανέφερε μεταξύ άλλων η Πριγκίπισσα της Ουαλίας στην συγκεκριμένη ανάρτηση.

Θυμίζουμε πως η τελευταία δημόσια εμφάνιση της Kate πραγματοποιήθηκε τα περασμένα Χριστούγεννα στο πλευρό της οικογένειάς της. Έκτοτε έχει εμφανιστεί μόνο μέσα από το Instagram, με πιο δυνατή στιγμή το βίντεο στο οποίο ανακοίνωσε η ίδια πως έχει διαγνωστεί με καρκίνο.

© 2024 tlife.gr