Site icon TLIFE

Queen Letizia: Ήταν η πιο κομψή παρουσία στο δείπνο Μακρόν στο Λούβρο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Παραμονή της έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 στο Παρίσι. Τοποθεσία; Κάτω από την πυραμίδα του Λούβρου. Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ), σε συνεργασία με το ζεύγος Μπαχ και το ζεύγος Μακρόν, διοργάνωσαν ένα λαμπερό δείπνο με περίπου 500 επίτιμους καλεσμένους, μεταξύ αυτών αρχηγοί κρατών, γαλαζοαίματοι, επικεφαλής διεθνών οργανισμών και αθλητικών φορέων και ομίλων που χρηματοδοτούν τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το «παρών» έδωσαν ο Βασιλιάς του Βελγίου Φίλιππος με τη Βασίλισσα Ματθίλδη, το βασιλικό ζεύγος της Ισπανίας, Φελίπε και Λετίθια, ο Βασιλιάς της Δανίας Φρέντερικ και η Βασίλισσα Μαίρη, ο Πρίγκιπας Αλβέρτος και η Πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό, ο Δούκας και η Δούκισσα του Λουξεμβούργου.

Η Βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις για ακόμα μια φορά, αποτελώντας ίσως την πιο κομψή και stylish παρουσία στο δείπνο του Λούβρου. Για την περίσταση, η γαλαζοαίματη είχε επιλέξει μια δημιουργία υψηλής ραπτικής με την υπογραφή του οίκου Dior, από την couture συλλογή του εμβληματικού label για την σεζόν Άνοιξη – Καλοκαίρι 2024.

Το φόρεμά της, σε μαύρη και κρεμ απόχρωση, ήταν περίτεχνα κεντημένο στο χέρι, με αμέτρητα κρύσταλλα και πέρλες. Το είχε συνδυάσει άψογα με μαύρα πέδιλα με kitten heel που ανήκουν επίσης στον γαλλικό οίκο. Τα μαλλιά της ήταν τραβηγμένα όλα πίσω σε έναν επιμελώς ατημέλητο κότσο, που μας επέτρεπε να θαυμάσουμε τα διακριτικά, φίνα σκουλαρίκια της.

Στο δείπνο στο Λούβρο παρευρέθηκε και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, φυσικά με την Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη στο πλευρό του. Η σύζυγος του Πρωθυπουργού είχε επιλέξει να φορέσει ένα total white look, αποτελούμενο από ένα λευκό φόρεμα με πλισέ τελείωμα, το οποίο είχε συνδυάσει με ψηλοτάκουνα σανδάλια.

© 2024 tlife.gr