Site icon TLIFE

Sarah Jessica Parker: Απογείωσε αυτό το outfit με αξεσουάρ από την ντουλάπα της Carrie Bradshaw

Είναι γεγονός ότι πολλές φορές το στιλ της  Sarah Jessica Parker θυμίζει έντονα το στιλ της  Carrie Bradshaw από την αγαπημένη μας σειρά Sex and the City! Εμφανίσεις της διάσημης ηθοποιού έχουν στοιχεία από τα look της λατρεμένης ηρωίδας μας και όταν την βλέπουμε στο red carpet αναζητούμε τι έχει «κλέψει» από την ντουλάπα της Carrie! Έτσι έγινε και με πρόσφατη εμφάνιση της Parker που κατάφερε να ζωντανέψει ένα δαντελένιο φόρεμα με αξεσουάρ που σίγουρα θα διάλεγε η Carrie!

Photo by James Devaney/GC Images

 

Picture by: Ouzounova / SplashNews.com

H Parker φόρεσε ένα black lace dress για βρεθεί στα   βραβεία God’s Love We Deliver Golden Heart Awards στη Νέα Υόρκη. Το φόρεμα ταίριαζε τέλεια με το στιλ της  αλλά τα αξεσούάρ που συνδύασε σίγουρα έκλειναν το μάτι στην Carrie! Έτσι κράτησε μία metallic disco bag έβαλε μία ζώνη και φόρεσε mules αντί για γόβες! Όλα αυτά τα αξεσουάρ είναι  άμεσα συνεδεμένα με την Carrie και δεν είναι λίγες οι φορές που την θυμόμαστε να εμφανίζεται σε επεισόγια της σειράς με τέτοια!

H Sarah Jessica Parker έχει ένα πολύ ωραίο στιλ και μας αρέσει που πολλές φορές αποφασίζει να το απογειώσει με λεπτομέρεις από την αγαπημένο της ρόλο!

Κεντρική φωτογραφία Getty

 

© 2024 tlife.gr