See you s(p)oon!H Cate Blanchett φοράει ξανά τα αγαπημένα της…κουτάλια

Η Cate Blanchett είναι η μεγαλύτερη οπαδός της sustainable fashion. Λίγες μόνο μέρες μετά τις εντυπωσιακές red carpet εμφανίσεις της στην Βενετία η ηθοποιός βρίσκεται στο Toronto και προωθεί την νέα της σειρά Disclaimer. Για την εμφάνιση της χθες η ηθοποιός επέλεξε ένα μαύρο κουστούμι με μία γνωστή λεπτομέρεια. Τα αγαπημένα της κουτάλια που είχε ξαναφορέσει σε ένα top λίγες εβδομάδες πριν στο Λος Αντζελες.

 REUTERS/Mark Blinch

 

REUTERS/Mark Blinch

 

Πρόκειται για κουτάλια αντίκες που η ηθοποιός αξιοποιεί ξανά και ξανά δίνοντας τους ξανά ζωή και στηρίζοντας την βιωσιμότητα! Η Σουηδή σχεδιάστρια Ellen Hodakova Larsson συναρμολόγησε τα 102 κουτάλια για να δημιουργήσει το  top της  Blanchett και τώρα τα τοποθέτησε τέλεια σαν λεπτομέρειες σε ένα κουστούμι.

Reuters

REUTERS/Mark Blinch

Η Μπλάνσετ έχει την τάση να ξαναφοράει  τα ρούχα της στο κόκκινο χαλί, μια σπάνια κίνηση για τους σταρ του κινηματογράφου. Η τελευταία της εμφάνιση είναι μία ακόμη κίνηση που στηρίζει αυτή την ιδεολογία! ηθοποιός έχει πολλές φορές τοποθετηθεί για το φαινόμενο της  υπερκατανάλωσης  και με αυτή την κίνηση τοποθετείται μία ακόμη φορά. Όχι μόνο πρέπει να φοράμε ξανά και ξανά τα ρούχα μας αλλα μπορούμε με κάποιες κινήσεις να δίνουμε ζωή και σε παλιά κομμάτια ή αντικείμενα διότι μόνο έτσι θα λειτουργήσει η βιωσιμότητα!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164