Site icon TLIFE

Selena Gomez: Μπαίνει στην νέα φάση της ζωής της φορώντας μόνο (τέλεια) μαύρα φορέματα!

Το περιοδικό Vanity Fair φιλοξενεί στο τελευταίο του τεύχος την Selena Gomez που μιλάει για όλα! Με αφορμή το γεγονός ότι έγινε δισεκατομμυριούχος, η Selena Gomez παραχώρησε μία προσωπική συνέντευξη που αναφέρθηκε στα σχέδια της για το μέλλον όπως και στο θέμα της μητρότητας, για το οποίο η πολυτάλαντη Selena έκανε μία σημαντική αποκάλυψη. 

 

Δεν το έχω πει ποτέ αυτό… αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να κυοφορήσω τα δικά μου παιδιά. Έχω πολλά ιατρικά προβλήματα που θα έθεταν σε κίνδυνο τη ζωή μου και τη ζωή του μωρού. Αυτό ήταν κάτι που έπρεπε να θρηνήσω για λίγο καιρό..Πλέον, αισθάνομαι πολύ καλύτερα με αυτό. Θεωρώ ευλογία το γεγονός ότι υπάρχουν υπέροχοι άνθρωποι πρόθυμοι για παρένθετη μητρότητα ή υιοθεσία, τα οποία είναι και τα δύο τεράστιες δυνατότητες για μένα. Είμαι ενθουσιασμένη για το πώς θα μοιάζει αυτό το ταξίδι, αλλά για εμένα θα είναι λίγο διαφορετικό. Στο τέλος της ημέρας, δεν με νοιάζει. Θα είναι δικό μου. Θα είναι το μωρό μου“.

Το τελευταίο διάστημα η Selena Gomez βρίσκεται σε σχέση με τον Benny Blanco για τον οποίο έχει δηλώσει:  “ποτέ δεν με έχουν αγαπήσει με αυτόν τον τρόπο. Ήταν απλά ένα φως. Ένα απόλυτο φως στη ζωή μου. Είναι ο καλύτερός μου φίλος. Μου αρέσει πολύ να του λέω τα πάντα”! Παράλληλα η Gomez συνεχίζει τις επίσημες εμφανίσεις της όπου φοραέι στο repeat υπέροχα μαύρα φορέματα!

Photo by Tracey Biel/Variety via Getty Images

 

Στο Τορόντο λίγες μέρες πριν με daily chic μαύρο φόρεμα της Anine Bing.

Photo by Jemal Countess/Getty Images

 

Με Saint Laurent maxi drama dress που είχε φτερά πάλι σε event του Toronto Film Festival!

 REUTERS/Mark Blinch

 

Πάλι στο red carpet στο Τορόντο με sequin maxi μαύρο φόρεμα που είχε εντυπωσιακό rose detail στο πάνω μέρος custom δημιουργία του οίκου Rodarte!

 

© 2024 tlife.gr