Site icon TLIFE

Selena Gomez: Τελικά πόσα (τέλεια) μαύρα φορέματα έχει;

Τους τελευταίους μήνες η Selena Gomez αποφάσισε να στεφτεί βασίλισσα του black dresss! H διάσημη ηθοποιός φοράει το ένα μαύρο φόρεμα μετά το άλλο και είναι όλα τέλεια! Maxi, με ώμους έξω, δαντελένια ή με στολίδια, η ηθοποιός έχει στην συλλογή της πολλά υπέροχα μαύρα φορέματα. Για την πρεμιέρα της τελευταίας της ταινίας Emilia Pérez  στο Λος Άντζελες, η Gomez περπάτησε στο χαλί με ένα  μαύρο φόρεμα δημιουργία του Elie Saab με ντραπέ σχέδιο και opera γάντια.

 REUTERS/Mario Anzuoni

 

 REUTERS/Mario Anzuoni

 

REUTERS/Mario Anzuoni

 

Παρακολουθώντας της τους τελευταίους μήνες θα δούμε ότι έχει στηρίξει το red carpet στιλ της στο πιο κλασικό σχέδιο που είναι εγγύηση για μία τέλεια επίσημη εμφάνιση!Aς δούμε τα πιο ωραία:

Με custom  δημιουργία της Vera Wang, αυτό το φόρεμα είχε ντραπέ σχέδιο halter δέσιμο και off shoulder μανίκια και ένα cute φιόγκο στο πίσω μέρος!

Πάλι στο red carpet στο Τορόντο με sequin maxi μαύρο φόρεμα που είχε εντυπωσιακό rose detail στο πάνω μέρος custom δημιουργία του οίκου Rodarte!

 

Εδώ με mini sequin black dress με halter δέσιμο και lace details στο πάνω μέρος. To φόρεμα είναι από το fashion brand Self Portrait και η Gomez το συνδύασε με sparkling pumps και diamond κοσμήματα!

Στα Emmy Awards, η Selena Gomez με black halter dress του Ralph Laurent ήταν very classy αλλά όχι κάτι το αξέχαστο.

Φωτογραφίες – Reuters/Splash

© 2024 tlife.gr