Site icon TLIFE

Star Style: Tι μάθαμε για το φθινοπωρινό στιλ από τις διάσημες αυτή την εβδομάδα

Κάθε Σάββατο έχουμε ένα σταθερό ραντεβού εδώ στο Τlife. Μαζί βλέπουμε ωραίες εμφανίσεις, που έκαναν οι διάσημες και ξεχώρισαν για το στιλ τους.Αυτή την εβδομάδα οι διάσημες βρέθηκαν σε διάφορα event και φόρεσαν τέλεια outfit για μία ακόμη φορά έτσι μας  δίνουν inspo με το μοναδικό τους στιλ και για τα δικά μας σύνολα.

Picture by: AbacaPress / SplashNews.com

H Stacy Martin στην Βενετία με Louis Vuitton σύνολο μας δείχνει πως μία ζώνη κάνει αυτόματα update κατευθείαν το ντύσιμο σου.

 

Η Ευγενία Σαμαρά με τέλειο λευκό co-ord που έχει crop top με volume μανικια ιδανικό για να αναδείξεις το μαύρισμα σου.

 

Ενα slogan t shirt δίνει πάντα cool style.H Βίκυ Καγιά φοράει ένα τέτοιο στην Βενετία με satin ψηλόμεσο σορτσάκι και μας αρέσει πολυ.

 

Τα φθινοπωρινά χρώματα είναι τέλεια για πλεκτά φορέματα αυτή την εποχή. Η Μπέτυ Μαγγιρα λέει ναι σε ένα τέτοιο στιλ και είναι super!

 

Tα sunset εκτός από το καλοκαίρι είναι τέλεια και για τώρα. Η Δανάη Παππα επιλεγεί ένα halter neck maxi dress σε αυτή την απόχρωση και είναι υπέροχη.

 

Δερμάτινη φούστα με halter top επέλεξε η Emily Ratajkowski για την επίδειξη των Proenza Schlouler και είναι μία fashionable εμφάνιση.

 

Sailing style. H Zενεβιέν Ματζαρί ταξιδεύει με στιλ και φωτογραφίζεται εν πλώ με αέρινο floral φόρεμα!

@klelia_andriolatou

Denim look με αμάνικο πλεκτό top και μοτίβα στο παντελονι επιλέγει η Kλέλια Ανδριολάτου για φθινοπωρινή της βόλτα.

 

Leather lady. H Suki Waterhouse φωτογραφίζεται με leather beige jacket που έχει κρόσσια και μας δίνει την δική της εκδοχή του rock style.

 

 

Tέλειο nude style στην Βενετία από την Τόνια Σωτηροπουλου και αν δεν ξέριεις πως να βάλεις την σατέν φούστα τώρα δες το look της.

 

 

© 2024 tlife.gr