BEST DRESSED! Ποιές είναι οι πιο καλοντυμένες celebrities της εβδομάδας;

Για ακόμη μία εβδομάδα οι επώνυμες – λαμπερές φίλες μας κυκλοφόρησαν και τράβηξαν τα βλέματα με τις στιλιστικές τους επιλογές. Φορέματα βραδινά, glam λεπτομέρειες αλλά και έξυπνα συνδυασμένα τα trends της σεζόν σε έκαναν να θέλεις να τις κοιτάς με τις ώρες αλλά και να μάθεις όλα τους τα μυστικά.

Το TLIFE για ακόμη μία εβδομάδα σου συγκεντρώνει τις πιο καλοντυμένες και μοιράζεται μαζί σου όλες αυτές τις πληροφορίες που μια γυναίκα θέλει να γνωρίζει.


Στη Metropolitan Opera παραβρέθηκαν επώνυμοι και πρέπει να σου πω πως οι εμφανίσεις τους ήταν οσκαρικών προδιαγραφών. H ιστορική Opera της Νέας Υόρκης άνοιξε τις πόρτες της και η Αmber Heard κέρδισε τον τίτλο της πιο καλοντυμένης από πολλά διεθνή μέσα με φόρεμα από μετάξι του οίκου Yves Saint Laurent. H Dakota Fanning στα Glad Awards επέλεξε vintage φόρεμα σε απόχρωση του μπεζ με κεντημένες λεπτομέρειες Ηalston και το συνδύασε με clutch Salvatore Ferragamo. H January Jones έδειχνε πολύ chic μέσα στο μαύρο φόρεμα του Yves Saint Laurent.


Mε πολύ πιο ανοιξιάτικο αέρα η Beyonce επέλεξε έντονο φούξια τοπ που το συνδύασε με maxi φούστα Etro. Η Elizabeth Olsen φαίνεται να κρυώνει ακόμα αφού ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε με γούνινο jacket και καπέλο, εμφάνιση που μας άρεσε πολύ. Ενώ η Rihanna με φόρεμα – σακάκι σε έντονα prints της σχεδιάστριας Stella McCartney δεν πέρασε απαρατήρητη στην ραδιοφωνική συνέντευξη που έδωσε στο Λονδίνο.


Η Jennifer Lawrence επέλεξε φόρεμα από τη συλλογή της Victoria Beckham. Η Thandie Newton έκανε ένα smart συνδυασμό αντικαθιστώντας το παντελόνι με κοντό σορτς που πολύ εύκολα τα κορίτσια με αδύνατα πόδια μπορούν να υιοθετήσουν και η Olivia Wilde με Carolina Herrera.


O Tιτανικός έγινε 3D και η Kate Winslet περπάτησε το κόκκινο χαλί για την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας με maxi φόρεμα της Jenny Packham. H Κim Kardashian επέλεξε φόρεμα σε cocktail γραμμή με την υπογραφή Valentino για την επέτειο των 50 χρόνων του οίκου. Ενώ η πάντα chic Βίκυ Καγιά παραβρέθηκε στην εκδήλωση Taste the Fashion με πολύ κομψό μαύρο ρούχο που το συνδύασε με γόβες Christian Louboutin.


H Δούκισσα Νομικού στην βραδιά Taste the Fashion με μακρύ φόρεμα σε μωβ απόχρωση του δίδυμου Mi-Ro. Η Τάμτα επέλεξε μπεζ τόνους με φόρεμα του Δημήτρη Πέτρου και το συνδύασε με τσάντα Sevendipity και γόβες dress2impress. Για το τέλος κράτησα την αγαπημένη Σίσσυ Φειδά που τίμησε την βραδιά με σύνολο Salvatore Ferragamo.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164