Celebrities Fashion! Tι φόρεσαν οι αγαπημένες επώνυμες την εβδομάδα που μόλις τέλειωσε;

Oι celebrities δεν σταματούν ποτέ να κυκλοφορούν και κάθε εβδομάδα να μας εκπλήσουν ευχάριστα (και δυσάρεστα αλλά ας είμαστε θετικές) με τις στιλιστικές τους επιλογές. Η εβδομάδα που ρίχνει την αυλαία της είχε όπως πάντα πολλά events τα οποία οδήγησαν τις λατρεμένες επώνυμες φίλες μας να βάλουν τα καλά τους και να περπατήσουν κόκκινα χαλιά ανα τον κόσμο. Έτσι όπως σε έχει συνηθίσει κάθε εβδομάδα να κάνει το TLIFE σου συγκεντρώνει τις εμφανίσεις που ξεχώρισε και σου αναλύει λεπτομερώς κάθε ρούχο και αξεσουάρ που επέλεξαν. Σημείωσε πως και στην Ελλάδα αυτή την εβδομάδα τα φλας τράβηξαν οι επώνυμες κυρίες στο κόκκινο χαλί του Madwalk και για να δεις ποιές ξεχώρισαν κάνε κλικ εδώ.


Η Solange Knowls που είναι γνωστή για το funky στιλ της επέλεξε ένα πολύχρωμο φόρεμα με έντονο σκίσιμο που κατέληγε σε ουρά της Vera Wang. Η αδερφή της, Βeyonce, στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τη γέννηση της κόρης της επέλεξε ένα εντυπωσιακό στενό φόρεμα Moniduel Huiller ώστε να δείξει πως τα παραπανίσια κιλά της εγκυμοσύνης έχουν χαθεί και το συνδύασε με κομψά πέδιλα Gucci και τσάντα Chanel. H Reese Witherspoon εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας με στράπλες φόρεμα όπου το μπούστο ήταν από μετάξι με λεπτομέρειες τα λουλούδια και η φούστα από βελούδο του οίκου Miu Miu. Η ηθοποιός συνδύασε το φόρεμά της με γόβες λουστρίν Christian Louboutin.


H Rose Byrne δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στη χώρα μας αλλά η στιλιστική της επιλογή είναι άξια παρουσίασης. Στενό μέχρι τη μέση της γάμπας φόρεμα με κεντημένη μαύρη δαντέλα και clutch του οίκου Alexander McQueen. Eνώ διατήρησε υψηλό το επίπεδο της εμφάνισής της με τις μαύρες γόβες Sergio Rossi. Σημείωσε πως αν το ρούχο είναι ιδιαίτερο και κρατήσεις τα αξεσουάρ σου σε κλασικές αποχρώσει πχ. μαύρο, καφέ ή nude τότε το αποτέλεσμα είναι ασφαλές και κομψό. Η Αlexa Chung βρίσκεται αυτή την περίοδο στην Νέα Υόρκη λόγω της εβδομάδας μόδας εκεί και φόρεσε λευκή φούστα, τοπ και γόβες του οίκου Louis Vuitton. H Kate Middleton με παλτό σε απόχρωση του γκρι Jesire και γόβες Jimmy Choo.


Aπό την εβδομάδα αυτή δεν έλειψαν και πιο grande εμφανίσεις με μακριές τουαλέτες και πόζες όλο νόημα. Η Heidi Klum παρ’ όλη την κρίση στο γάμο της δεν φαίνεται να έχει χάσει τη λάμψη και το χαμόγελό της και επέλεξε ένα στράπλες φόρεμα με μαύρη, γκρι και μαύρη παγιέτα του οίκου συνώνυμο του glam, Roberto Cavalli. Η Scarlett Johanson με μαύρο φόρεμα Calvin Klein ενώ η Julianne Moore, πιο ωραία από ποτέ, με φόρεμα μπλε Roberto Cavalli σε ευθεία γραμμή και μακριά μανίκια που αναδείκνυαν τα κόκκινα μαλλιά της ηθοποιού και clutch Bottega Veneta.


H συγκεκριμένη εμφάνιση της Μichelle Williams ψηφίστηκε από τον διεθνές χώρο μόδας ως μία από τις καλύτερες της εβδομάδας. Η ηθοποιός επέλεξε φόρεμα Victoria Victoria Beckham το οποίο είναι από την πιο οικονομική συλλογή της σχεδιάστριας που διατίθεται αποκλειστικά στο Harvey Nichols του Λονδίνου. H Τhandie Newton με πολύ θηλυκό φόρεμα από την ανοιξιάτικη συλλογή της Stella McCartney.


Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε επώνυμες φίλες μας και σε προσωπικές τους στιγμές. Eκεί όπου οι στιλίστες πολλές φορές απουσιάζουν και οι επιλογές μαρτυρούν την προσωπική αισθητική των ίδιων των star. H Eva Longoria κατά την έξοδο της από εστιατόριο με φόρεμα σε απόχρωση του καφέ μέχρι το γόνατα σε ανάλαφρη γραμμή και πέδιλα με δέσιμο T. Η Rihanna επέλεξε ένα ασπρόμαυρο σύνολο με λευκό πουκάμισο και στενή μαύρη φούστα με διακριτικό βολάν στην αριστερή της πλευρά και φόρεσε ασημί γόβες. Η Jessica Alba με πολύ νεανικό σύνολο που μας αρέσει πολύ! Ροζ παντελόνι με τα ρεβέρ να τελειώνουν πιο πάνω από τον αστράγαλο, μαύρο t-shirt και δερμάτινο biker γιλέκο.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164