Site icon TLIFE

CELEBRITY STYLE:Tι φόρεσαν οι stars αυτήν την εβδομάδα; Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση!

Άλλη μια εβδομάδα έφτασε στο τέλος της και δεν μας απογοήτευσε καθόλου στιλιστικά! Και επειδή η πηγή έμπνευσης από το στιλ των celebrities έχει γίνει πλέον αγαπημένη μας συνήθεια και αυτή την εβδομάδα τις εντοπίσαμε και ξεχωρίσαμε τις πιο καλοντυμένες.

Λατρέψαμε το custom-made Christopher Kane look της Diane Kruger, βρήκαμε πολύ chic την εμφάνιση της Alexa Chung με το Prada outfit αλλά και το Balmain outfit της Kim Kardashian.

Εσύ ποια εμφάνιση ξεχωρίζεις; Ψήφισε την αγαπημένη σου!

/
H Georgia May Jagger στο Reserved Party στο Βερολίνο εμφανίστηκε με μια μίνι φούστα σε μαύρη μεταλλική απόχρωση και την ταίριαξε με μαύρο τοπ και πέδιλα.


Η Cameron Diaz στην πρεμιέρα της ταινίας Sex Tape φόρεσε μια πουά ολόσωμη φόρμα και ολοκλήρωσε το look της με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα.


Η Leigh Lezark στο Nouvelle Vague By Lancôme party φόρεσε top και φούστα Jacquemus και ολοκλήρωσε το outfit της με μαύρες γόβες με straps.


H Jessica Alba σε μια street εμφάνιση της στο Los Angeles, συνδύασε ένα MaxMara blazer με ένα Julia Korol παντελόνι και ολοκλήρωσε το look της με Monique Lhuillier πέδιλα και Smythson τσάντα.


H Poppy Delevingne στο λανσάρισμα της Bulgari MVSA High Jewellery collection στο Παρίσι, φόρεσε μια λευκή playsuit με μπλε σακάκι, ψηλοτάκουνες γόβες και κοσμήματα από τη Bulgari MVSA collection.


Στο ίδιο event η Olivia Palermo φόρεσε ένα μπορντό μαντό και σορτς με χρυσά Jimmy Choo ψηλοτάκουνα πέδιλα.


Η Taylor Swift σε εμφάνιση της στη Νέα Υόρκη φορούσε μια πουά ψηλόμεση φούστα με αντίστοιχο μπούστο και τα ταίριαξε με μπεζ πέδιλα μαύρη handbag.


H Diane Kruger στη συνέντευξη τύπου για τη σειρά The Bridge φόρεσε ένα Christopher Kane φόρεμα και το συνδύασε με nude γόβες.


Η Alexa Chung στο Miu Miu pre-spring/summer 2015 show στο Παρίσι εμφανίστηκε με total look Prada.


Στο Vogue Paris Foundation Gala, η Kim Kardashian φόρεσε φούστα και τοπ Balmain και ολοκλήρωσε το look της με μπεζ ψηλοτάκουνα πέδιλα.


H Kendall Jenner φόρεσε ένα φόρεμα από τη συλλογή Balmain Fall/Winter 2014 και το συνδύασε με ψηλοτάκουνα booties.


Ενώ η Emma Watson φόρεσε ένα outfit από τη συλλογή Givenchy by Riccardo Tisci spring/summer 2014.

Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση!

© 2024 tlife.gr