Site icon TLIFE

CELEBRITY STYLE:Tι φόρεσαν οι stars αυτήν την εβδομάδα; Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση!

H λίστα των καλοντυμένων αυτής της εβδομάδας χωρίστηκε σε δύο στρατόπεδα – από τη μία πλευρά, τα πιο λαμπερά red carpet looks και από την άλλη τα χαλαρά καλοκαιρινά outfits.

H Natalie Portman φόρεσε Dior στη Σαγκάη, η Keira Knightley Valentino στη Νέα Υόρκη, ενώ η Angelina Jolie παρέμεινε σταθερή στο κλασικό μαύρο με ένα coctail φόρεμα Atelier Versace για την πρεμιέρα του Μaleficent στη Νέα Υόρκη.

Ποιά ήταν όμως η πιο καλοντυμένη; Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση!

/
Η Keira Knightley στην πρεμιέρα της ταινίας Begin Again στη Νέα Υόρκη φόρεσε ένα φόρεμα από τη συλλογή Valentino autumn/winter 2014.


Η Poppy Delevingne σε μια street εμφάνιση της στο Λονδίνο φόρεσε ένα εμπριμέ μίνι φόρεμα και ταίριαξε με μαύρα booties.


H Olivia Palermo σε εμφάνιση της στους δρόμους της Νέας Υόρκης φόρούσε ένα λευκό broderie anglaise φόρεμα και το συνδύασε με snakeskin μπαλαρίνες και μπεζ δερμάτινη τσάντα.


H Gwen Stefani σε μια street εμφάνιση της στο Los Angeles φορούσε μαύρο skinny jeans με καρό πουκάμισο και ολοκλήρωσε το look της με μποτάκια από τη συλλογή της, L.A.M.B.


H Diane Kruger στην πρεμιέρα της ταινίας The Bridge στο Beverly Hills φόρεσε τοπ και φούστα Roland Mouret και ολοκλήρωσε το look της με Stuart Weitzman γόβες.


Η Georgia May Jagger στο Sunglasses Hut στη Μαδρίτη φόρεσε ένα μίνι φόρεμα Roland Mouret και το συνδύασε με Jimmy Choo ψηλοτάκουνα πέδιλα.


Η Angelina Jolie στην πρεμιέρα της ταινίας Maleficent στο Tokyo φόρεσε ένα Atelier Versace φόρεμα και το ταίριαξε με Christian Louboutin γόβες.


Η Natalie Portman στο Shanghai International Film Festival φόρεσε ένα μαύρο total Dior look.


Η Taylor Swift σε μια street εμφάνιση της στη Νέα Υόρκη φορούσε ένα floral πολύχρωμο φόρεμα που το ταίριαξε με πράσινες γόβες και τσάντα.


Η Δέσποινα Βανδή σε έξοδο για την επέτειο του γάμου της με τον Ντέμη Νικολαίδη φόρεσε μια μίνι φούστα με t-shirt και ολοκλήρωσε το look της με μαύρες peep-toes και clutch με animal prints.


H Τζένη Μπαλατσινού στο πάρτι για τη σειρά “Το κάτω Παρτάλι” εμφανίστηκε με ένα maxi κοραλί φόρεμα με έναν ώμο και το συνδύσε με φλατ σανδάλια και μια bohemian τσάντα με κρόσσια.

Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση!

© 2024 tlife.gr