Site icon TLIFE

CELEBRITY STYLE:Tι φόρεσαν οι stars αυτήν την εβδομάδα; Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση!

Ξεχωριστές δημιουργίες, stylish συνδυασμοί και εμπνευσμένα evening looks. H εβδομάδα που μας πέρασε δεν μας απογοήτευσε καθόλου μα καθόλου στιλιστικά, αφού οι αγαπημένες μας celebrities κυκλοφόρησαν και για άλλη μια φορά μας παρέδωσαν μαθήματα στιλ.

Όπως συνηθίζουμε κάθε εβδομάδα, συγκεντρώσαμε τις πιο καλοντυμένες, σου τις παρουσιάζει και σου δίνουμε τη δυνατότητα να επιλέξεις την πιο καλοντυμένη.

Ποιά ξεχωρίζεις λοιπόν; Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση!

/
Η Poppy Delevingne στο Vienna Fashion Night στη Βιέννη εμφανίστηκε με ένα floral Dolce & Gabbana φόρεμα και το συνδύασε με nude γόβες.


Η Victoria Beckham σε εμφάνισή της στη Νέα Υόρκη φορούσε ένα κοραλί φόρεμα από την ομώνυμη συλλογή της autumn/winter 2014 και το ταίριαξε με αντίστοιχες γόβες.


Η Jessica Alba για την εμφάνισή της στο Hope For Children Gala επέλεξε ένα έντονο κόκκινο φόρεμα από τη συλλογή Preen autumn/winter 2014 και το συνδύασε με ασημί ψηλοτάκουνα πέδιλα.


Η Jessica Biel στα εγκαίνια της boutique Tiffany & Co. στο Παρίσι φόρεσε ένα Giambattista Valli Couture φόρεμα και ολοκλήρωσε το look της με Tiffany & Co. κοσμήματα.


Η Sarah Jessica Parker στο amfAR Inspiration Gala στη Νέα Υόρκη, φόρεσε ένα Schiaparelli Couture gown.


Η Karlie Kloss σε dinner στη Νέα Υόρκη φόρεσε ένα δαντελένιο εκρού φόρεμα και το συνδύασε με nude ψηλοτάκουνα πέδιλα.


Η Olivia Palermo στο Net-A-Porter & Victoria Beckham dinner στη Νέα Υόρκη φόρεσε τοπ και φούστα σε μεταλλικές αποχρώσεις και ολοκλήρωσε το look της με κόκκινες γόβες και λευκό clutch.


H Cameron Diaz στα Guys Choice Awards στο Los Angeles φόρεσε ένα Gucci φόρεμα από τη συλλογή spring/summer 2014 και το συνδύασε με Saint Laurent πέδιλα με τρουκς.


Στο ίδιο event, η Jaime King εμφανίστηκε με ένα Emilio Pucci μακρυμάνικο φόρεμα και το συνδύασε με ασημί γόβες και Edie Parker clutch.


Στην εγχώρια τώρα showbiz και σε event στο Golden Hall, η Bίκυ Καγιά φόρεσε ένα σκούρο μπλε φόρεμα, ζώνη με μεταλλικά τρουκς και χρυσά κοσμήματα.


Στο ίδιο event, η Δούκισσα Νομικού φόρεσε ένα κιμονό με prints σε παστέλ αποχρώσεις Katerina Krommidaki, από μέσα φόρεσε μαγιό Μarianna G. και ολοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι δίχρωμα πέδιλα L.A.M.B.


Ενώ η Δέσποινα Βανδή εμφανίστηκε με ένα κόκκινο maxi φόρεμα από την νέα της συλλογή.


Η Τάμτα για την εμφάνιση της στα Madwalk Κύπρου επέλεξε μια δημιουργία του Gregorfi Morfi.

Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση!

© 2024 tlife.gr