Site icon TLIFE

CELEBRITY STYLE:Tι φόρεσαν οι stars αυτήν την εβδομάδα; Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση!

Η άνοιξη έχει αρχίσει να κάνει αισθητή την παρουσία της με την παστέλ παλέτα και τις απαλές αποχρώσεις να κυριαρχούν στη λίστα των καλοντυμένων αυτής της εβδομάδας.

Η Emma Watson επέλεξε τις αποχρώσεις του ροζ με το Narciso Rodriguez look της ενώ η Jennifer Lawrence επέλεξε total-white για μια τηλεοπτική εμφάνιση στη Νέα Υόρκη.

H Chanel, εν τω μεταξύ, φιλοξένησε μία από τις πιο αριστοκρατικές εκδηλώσεις της εβδομάδας -ένα δείπνο για να γιορτάζει το Tribeca Film Festival. Η Lily Aldridge, η Harley Viera Newton, η Julia Restoin Roitfeld και η Joan Smalls ήταν μεταξύ των καλεσμένων που έφτασαν ντυμένες με τα ωραιότερα Chanel τους.

Εσύ ποιά εμφάνιση ξεχωρίζεις; Ψήφισε την αγαπημένη σου!

/
H Gwyneth Paltrow στο Goop event στο Hong Kong εμφανίστηκε με ένα μαύρο δαντελένιο μίνι φόρεμα και το συνδύασε με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα.


Η Lily Aldridge στο Chanel Artist Dinner φόρεσε ένα Chanel φόρεμα από την pre-spring/summer 2014 συλλογή.


Στο ίδιο event, η Harley Viera-Newton φόρεσε ένα total Chanel look.


H Julia Restoin Roitfeld επέλεξε επίσης ένα λευκό Chanel φόρεμα.


Η Joan Smalls επέλεξε ένα Chanel spring/summer 2013 φόρεμα.


Η Leigh Lezark φόρεσε φόρεμα και clutch και τα δύο Chanel.


Η Emma Watson στο Tribeca Film Festival στη Νέα Υόρκη φόρεσε Narciso Rodriguez top και φούστα και ολοκλήρωσε το look της με Stuart Weitzman πέδιλα.


Η Jennifer Lawrence στα Good Morning America studios στη Νέα Υόρκη εμφανίστηκε με 3.1 Phillip Lim φόρεμα, Chloé jacket, Jimmy Choo πέδιλα και Tory Burch γυαλιά ηλίου.


Η Chloe Moretz στο Today Show στη Νέα Υόρκη, φόρεσε ένα outfit από τη συλλογή Christopher Kane spring/summer 2014 και το συνδύασε με Casadei πέδιλα.


Η Emma Roberts στο New Yorkers for Children Spring Gala & Dinner Dance φόρεσε ένα Chloé φόρεμα και το συνδύασε με μαύρα booties και Edie Parker clutch.


Η Cameron Diaz στην πρεμιέρα της ταινίας The Other Woman στην California, φόρεσε ένα Stella McCartney φόρεμα, με Ana Khouri κοσμήματα και Manolo Blahnik γόβες.

Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση!

© 2024 tlife.gr