Site icon TLIFE

Φεστιβάλ Βενετίας: Mε άψογο στιλ οι διάσημες και στις πρωινές τους εμφανίσεις

Το Φεστιβάλ Βενετίας έκανε εχθές πρεμιέρα με μία λαμπερή βραδιά έναρξης και ένα εντυπωσιακό red carpet.Tο Tlife σου είχε όλες τις λεπτομέρειες όπως πάντα!Οι διάσημες καλεσμένες του φετινού θεσμού συνεχίζουν όωμς τις στιλάτες εμφανίσεις τους και κατά την διάρκεια της μέρας με σύνολα που αξίζει να δούμε!

Φωτογραφίες Getty Images/Splash

H Serena Rossi με total look Valentino συνδύασε άψογα λευκό broderie παντελόνι με κόκκινη πλεκτή μπλούζα και σανδάλια του οίκου καθώς και δερμάτινη τσάντα την νεάς συλλογής του.

Η Carla Bruni αγαπάει τα τζιν και φτάνει στην Βενετία με τζιν και μαύρο tank top δείχνοντας ένα all time classic denim σύνολο.

Η Isabelle Huppert με άψογο masculine σύνολο σε μπεζ και μαύρο και aviator γυαία ηλίου όλα του οίκου Armani.

Σε άλλη εμφάνιση της με sarong skirt και μεταξωτό πουκάμισο σε γαλάζιες αποχρώσεις με την υπογραφή πάλι του οίκου Armani .

H Κirsten Dust φτάνει στο Φεστιβάλ με printed σύνολο φόρεμα και σακάκι του οίκου Salvatore Ferragamo.

H ίδια σε άλλη εμφάνιση με retro style κουστούμι και ανάλογα γυαλιά ηλίου.

Η Μilena Smit με jacket Alexander McQueen κολάν Μarine Serre καπέλο Givenchy σε μία από τις πιο στιλάτες εμφανίσεις μέχρι τώρα.

H Greta Ferro  με ριγέ κουστούμι Armani που συνδύασε με sneakers και ψάθινο clutch.

H Adriana Lima με suede καφέ ολόσωμη φόρμα Alberta Ferretti που συνδύασε άψογα με δερμάτινη ζώνη σε army style.

H Virginie Efira με total λευκό σύνολο, παντελόνι και πουκάμισο που φόρεσε με δερμάτινες λευκές γόβες όλα Giorgio Armani.

H Penelope Cruz με τέλειο tweed jacket Chanel που συνδύασε με glittered skirt, όλα από την συλλογή Cruise 2021 του οίκου!

© 2024 tlife.gr