Site icon TLIFE

Γιορτή του Πατέρα: Ο πιο stylish μπαμπάδες της showbiz

Έφτασε και η Γιορτή του Πατέρα! Αυτή την μέρα μαζί με τους πολυαγαπημένους μας μπαμπάδες, γιορτάζουν και οι διάσημοι μπαμπάδες της showbiz! Tους βλέπουμε πολλές φορές μαζί με τα παιδιά τους, να ξεχωρίζουν για το μοναδικό τους στιλ, ακόμη και στις off duty εμφανίσεις τους! Πάμε να δούμε μαζί ένα απολαυστικό ρεπορτάζ με τους που στιλάτους μπαμπάδες της showbiz.

Ryan Gosling

Photo by Vittorio Zunino Celotto/Getty Images

O Gosling καταφέρνει τα τελευταία χρόνια να κάνει σταθερά φοβερές εμφανίσεις. Είτε με κοστούμια Gucci, είτε με πουκάμισα που θυμίζουν… πιζάμες, καταφέρνει να εντυπωσιάσει στο κόκκινο χαλί.Εννοείται ότι έχει την ψήφο μας. Γνωστός για το χαλαρό και εκλεπτυσμένο στιλ του, ο Gosling δεν απογοητεύει ποτέ, ειδικά με τις street style εμφανίσεις του.Λατρεύει τα vintage κομμάτια, ενώ όταν κυκλοφορεί ( σπάνια) με τις κόρες του Esmerelda και Amada, που έχει αποκτήσει με την Eva Mendez,  είναι απόλυτα cool.

Brad Pitt

Photo by Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

Ο Pitt είναι αναμφισβήτητα ο ηγέτης του cool style, και το εκπροσωπεί με χαλαρό, χωρίς φασαρία ύφος.Ο Pitt φοράει εδώ και καιρό μια πιο χαλαρή γκαρνταρόμπα, γιατί, ξέρετε, δεν είναι τύπος των trends και επιλέγει συχνά να ολοκληρώνει το outfit του με ένα καπέλο. Ως ένας από τους πιο γνωστούς ηθοποιούς του Χόλιγουντ, ο Πιτ έχει μεγάλη εμπειρία στο κόκκινο χαλί. Αλλά τελικά καλύτερες εμφανίσεις του, με διαφορά, είναι οι street styel με ή χωρίς τα παιδιά… της Angelina!

David Beckham

Photo by Dan Istitene – Formula 1/Formula 1 via Getty Images

Όταν ο γιος σας αντιγράφει το στυλ σας, τότε σίγουρα  ξέρετε ότι κάτι κάνετε σωστά.Αυτά συμβαίνουν με τους γιους του Beckham!Χρόνια τώρα στην κορυφή των best dressed μας αρέσει να χαζεύουμε τόσο τις επίσημε εμφανίσεις του, αλλα κυρίως τις πιο brit style χαλαρές επιλογές του, με wool blazers και τραγιάσκα!

Chris  Hemsworth

Photo by Dia Dipasupil/Getty Images

Ο άνθρωπος που ζωντανεύει τον αγαπημένο σκανδιναβικό θεό, Τhor, πέρα από την ασύλληπτη σωματική διάπλαση διαθέτει και μία fashionable γκαρνταρόμπα, με βασικό στοιχείο τα τζιν παντελόνια και τα ανοιχτόχρωμα κουστούμια. Τα ρούχα δεν έχουν τόση σημασία για τον Hemsworth, όταν είσαι έτσι φτιαγμένος, τα πάντα σου πάνε.

Bradley Cooper


Picture by: Robert O’ Neil / SplashNews.com

Θα λέγαμε ότι ο Cooper είναι η επιτομή του casual style. Καταφέρνει να συνδυάσει με τον δικό του τρόπο basic κομμάτια και το κάνει πάντα καλά!Δεν κάνει κραυγαλέο αλλά το κάνει διαφορετικά και αυτό είναι στιλ.

Robert Downey Junior

Photo by JC Olivera/Getty Images

Είναι ο αγαπημένος μου! Αυτό που έχει καταφέρει ο Robert Downey Jr  είναι ότι όσο μεγαλώνει, παραμείνει νέος και επίκαιρος χωρίς να δείχνει ότι προσπαθεί πολύ! Αν αυτό δεν είναι στιλ τότε τι;

Vincent Cassel

Photo by Kristy Sparow/WireImage

O Vincent Cassel έχει ένα κατεξοχήν ευρωπαϊκό στυλ της εποχής που παραμένει in fashion χωρίς κόπο! Παρόλο που ο  Cassel δεν είναι παραδοσιακά όμορφος καταφέρνει να τραβάει το βλέμμα και αυτό τον κάνει ακαταμάχητα στιλατο.

Jason Statham

Photo by Alberto E. Rodriguez/Getty Images

Ο Τζέισον Στέιθαμ ενσαρκώνει τον κλασικό τζέντλεμαν. Αν και δεν είναι σε καμία περίπτωση ένα fashion icon, η στιλιστική απήχηση του Jason Statham βασίζεται στη συνεπή και παραδοσιακή του προσέγγιση στο ντύσιμο. Προσιτό και  αρρενωπό είναι ιδιαίτερο αλλα μπορείς να το ακολουθήσεις!

 

 

© 2024 tlife.gr