Η Bella Hadid ξέρει ποιο είναι το πανωφόρι που θα σε πάει από το γραφείο μέχρι το μπαρ

Συγγνώμη Hailey, αλλά πρέπει να κάνεις λίγο στην άκρη. Είναι άλλη η fashionista που κυκλοφορεί τώρα φορώντας ένα oversized δερμάτινο jacket ριγμένο στους ώμους της, ανεξαρτήτως του συνόλου που υπάρχει από μέσα. Και αυτή δεν είναι άλλη από την Bella Hadid. Αυτές τις ημέρες, το διάσημο top model βρίσκεται στο Παρίσι, με αφορμή την Εβδομάδα Μόδας.

Και παρόλο που το απόλυτο highlight ήταν πως επέστρεψε στην πασαρέλα μετά από περίπου 2 χρόνια αποχής, κόβοντάς μας την ανάσα στo runway του Saint Laurent, δεν μπορώ να αφήσω ασχολίαστες τις off-duty εμφανίσεις της σε κεντρικούς δρόμους της Γαλλικής πρωτεύουσας. Μάλιστα, οι δύο πιο πρόσφατες είχαν ένα κοινό στοιχείο: ένα εξαιρετικά μεγάλο, δερμάτινο μπουφάν μηχανής σε μαύρο χρώμα. Το φόρεσε δύο ημέρες συνεχόμενα, προσπαθώντας να μας αποδείξει πως ταιριάζει με τα πάντα. Και τα κατάφερε!

Photo by Rachpoot/Bauer-Griffin/GC Images

Πιο συγκεκριμένα, στις 23 Σεπτεμβρίου, η Bella συνδύασε το εν λόγω jacket με τις μεταλλικές λεπτομέρειες και τις έντονες βάτες με ένα επίσης leather co-ord σε ξεβαμμένο χακί τόνο, το οποίο αποτελούνταν από ένα cropped σακάκι και μια mini φούστα. Ολοκλήρωσε το look της με μαύρο καλσόν, μαύρες δερμάτινες μπότες, μαύρα γυαλιά ηλίου και μια μαύρη, XL τσάντα.

Photo by Rachpoot/Bauer-Griffin/GC Images

Την επόμενη μέρα, η Hadid έδωσε στο μεγάλο της μπουφάν έναν πιο corporatecore αέρα. Το συνδύασε με ένα φαρδύ, tailored παντελόνι με pinstripes και ένα μαύρο κορμάκι με βαθύ ντεκολτέ. Για να σπάσει τη μονοχρωμία, πρόσθεσε μια φαρδιά, καφέ ζώνη, ίσως ως φόρο στο western style, που υποστηρίζει φανατικά τον τελευταίο καιρό. Το κομψό σινιόν της προηγούμενης ημέρας, ήρθε να αντικαταστήσει ένα επιμελώς ατημέλητο, lose χτένισμα, ενώ φαίνεται πως το μοντέλο άφησε στο ξενοδοχείο τα μαύρα της γυαλιά, τα οποία είχε ανταλλάξει με ένα ζευγάρι γυαλιά μυωπίας.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164