Η Emily Ratajkowski επιλέγει το πιο… απροσδόκητο shoe trend για τον καύσωνα αλλά τελικά μας αρέσει!

Όταν πρόκειται για το στιλ των celebrities όλα είναι δυνατά. Πολλές φορές αντισυμβατικοί συνδυασμοί που εμάς μας φαίνονται λάθος στους διάσημους λειτουργούν!  


Picture by: Christopher Peterson / SplashNews.com

Θες ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα; Η Emily Ratajkowski αυτό το καλοκαίρι φαίνεται να επιλέγει τις αγαπημένες δερμάτινες μπότες ακόμη και όταν η θερμοκρασία είναι στα ύψη! Έτσι παρόλο που είμαστε στην μέση του καλοκαιριού η Emrata σετάρει τα summer city look της με τις biker boots που ήδη φορούσε την περασμένη σεζόν στο repeat.

Photo by Gotham/GC Images)


Picture by: Christopher Peterson / SplashNews.com

Με  boxer shorts ή με sporty βερμούδα η Emily σετάρει τις αγαπημένες Miu Miu biker boots  και ενώ ο συνδυασμός είναι λίγο μπερδεμένος αλλά τελικά είναι εντυπωσιακός παρόλο που έχουμε καύσωνα! Το biker style φέτος ήταν μεγάλη τάση με τις αγκράφες κυρίως να κλέβουν την παράσταση. Αυτές οι μπότες διαθέτουν αυτό το χαρακτηριστικό και δίνουν αμέσως ένα rebel mood στην εμφάνιση.Πάντως αν κρίνουμε από το κόλλημα της Emily μάλλον αυτές οι μπότες δεν θα φύγουν σύντομα από το celebrity style και θα τις δούμε και το φθινόπωρο φορεμένες από τις διάσημες.

Κεντρική φωτογραφία -Splash

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164