Η Rita Ora φόρεσε 6 διαφορετικά, total red outfits μέσα σε μόλις 24 ώρες – Αν δεν είναι αυτό «The Rise Of Red», τότε τι είναι;

Ξέρουμε ποιο είναι το αγαπημένο χρώμα της Rita Ora αυτή την περίοδο. Το κόκκινο! Δεν ανακαλύψαμε και την πυρίτιδα. Δεν είναι και ιδιαίτερα δύσκολο να οδηγηθεί κανείς σε αυτό το συμπέρασμα. Η νέα ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί, ονομάζεται Descendants: The Rise of Red – το οποίο σε πιστή μετάφραση σημαίνει «Η Άνοδος Του Κόκκινου», με την ίδια να υποδύεται την Βασίλισσα της Καρδιάς – Queen Of Heart. Όπως καταλαβαίνεις, θέλοντας και μη, η Rita Ora έχει αγαπήσει το κόκκινο χρώμα, το οποίο υπάρχει σε πληθώρα μέσα στη ντουλάπα της, όπως αποκαλύπτουν οι πιο πρόσφατες εμφανίσεις της.

Πιο συγκεκριμένα, αυτή την εβδομάδα η Rita Ora βρίσκεται στην Νέα Υόρκη με αφορμή την πρεμιέρα της νέας της ταινίας. Μέσα σε μόλις 24 ώρες λοιπόν, έχει πραγματοποιήσει όχι μια, ούτε δύο, αλλά έξι διαφορετικές total red εμφανίσεις. Φωτιά στα κόκκινα! 

Picture by: WavyPeter / SplashNews.com

Για την πρώτη στάση του press tour της στην Νέα Υόρκη, η Rita Ora επέλεξε ένα δαντελένιο co-ord σε έντονο κόκκινο χρώμα, το οποίο συνδύασε με δερμάτινα, κόκκινα mules με χρυσές λεπτομέρειες, κόκκινα, οβάλ, κοκάλινα γυαλιά ηλίου και ασημένια κοσμήματα.

Picture by: Josh Osuna / Shutterstock / SplashNews.com

Επόμενη στάση το French Building του Μανχάταν, όπου παρευρέθηκε για να δώσει μια συνέντευξη στο SuriusXM, φορώντας ένα δερμάτινο, κατακόκκινο κοστούμι, συνδυασμένο με κόκκινο, office πουκάμισο, κόκκινες γόβες και κόκκινα γυαλιά ηλίου σε μια πιο τετραγωνισμένη βερσιόν αυτή τη φορά. 

Picture by: Christopher Peterson / SplashNews.com

Έπειτα η Rita Ora πέταξε τα σακάκια και εμφανίστηκε με κάτι πιο αέρινο, πάντα κόκκινο και συγκεκριμένα ένα super long, slip dress, φορεμένο με κόκκινα σανδάλια με τακούνι και μια κόκκινη τσάντα στον ώμο.

Και φυσικά δεν τελειώσαμε εδώ. Το σατέν φόρεμα ήρθε να αντικαταστήσει μια pencil φούστα πάνω από το γόνατο, κόκκινη – μην τα λέμε κάθε φορά – την οποία η Ora σέταρε με ένα κόκκινο puffer jacket με χρυσές αγκράφες και καρδιές, κόκκινα mules, κόκκινα γυαλιά και μια κόκκινη, μεγάλη shopper bag.

Picture by: Christopher Peterson / SplashNews.com

Λίγο αργότερα, η Rita Ora επέλεξε ένα maxi, μακρυμάνικο φόρεμα στο μεθυστικό χρώμα του κόκκινου κρασιού, το οποίο συνδύασε με Mary Janes στον ίδιο ακριβώς τόνο.

Όλα αυτά συνέβησαν την Δευτέρα 8 Ιουλίου. Και αν νομίζεις πως τελειώσαμε, κάνεις μεγάλο λάθος. Ξημέρωσε η Τρίτη 9 του Ιούλη και η Rita Ora είχε ακόμα 3 total red looks, ώστε να μαγνητίσει εκ νέου την προσοχή μας. 

Picture by: Josh Osuna / SplashNews.com

Το πρώτο αποτελούνταν από ένα fluffy ταγιέρ, με mini φούστα και oversized blazer. Το είχε φορέσει με κόκκινο top, κόκκινα slingbacks και κόκκινα γυαλιά ηλίου, ενώ για να ολοκληρώσει το σύνολό της είχε επιλέξει και κόκκινο κραγιόν.

 

Φεύγοντας από την εκπομπή Live with Kelly and Mark, ο φακός των φωτογράφων την απαθανάτισε με ένα jacket-dress με φουσκωτά μανίκια, το οποίο είχε σετάρει με κόκκινες γόβες, κόκκινα γυαλιά ηλίου και κόκκινα σκουλαρίκια.

Picture by: Christopher Peterson / SplashNews.com

Τελευταία στάση της ημέρας το The Tonight Show με τον Jimmy Fallon, για χάρη του οποίου η Rita Ora φόρεσε μια maxi φούστα με παγιέτες, κόκκινο κορσέ, κόκκινα γυαλιά ηλίου και ψηλοτάκουνα σανδάλια σε τι χρώμα; Σε κόκκινο φυσικά!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164