Η Ελευθερία Ελευθερίου γίνεται Elle και αλλάζει στιλ! Πολύ μας αρέσει…

Ομόρφυνε; Όχι. Πάντα ήταν όμορφη. Απλά άλλαξε στιλ. Επαναδιαπραγματεύτηκε τις αισθητικές συντεταγμένες της και πολύ μας αρέσει…

Την γνωρίσαμε ως Ελευθερία Ελευθερίου μέσα από το X Factor. Σήμερα μας συστήνεται ως Elle. Αλλάζει ύφος, αλλάζει ήχο… και φυσικά εικόνα! Εμείς τη ρωτάμε για τα αγαπημένα της κομμάτια, τα χρήματα που ξοδεύει για ρούχα, το vintage στιλ της αλλά και αν θα τολμούσε να κάνει μια εκκεντρική εμφάνιση όπως η Lady Gaga.

Νέο όνομα, νέος ήχος, νέο look! Τι έχεις αλλάξει στην εικόνα σου; Ποια κομμάτια έχει βγάλει από την γκαρνταρόμπα σου;
Έχω γίνει πιο pop και έχω βάλει χρώμα στη ζωή μου περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Δεν πετάω ποτέ τίποτα και δεν αλλάζω φυσικά τις παλιές μου αγαπημένες συνήθειες. Άσε που τα vintage ρούχα είναι και ωραία οπότε κάτι που τώρα μπορεί να μη μου αρέσει σε 10 χρόνια να γίνει το αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μου.

Ποια είναι η αγαπημένη σου φετινή τάση;
Vintage styling! Λατρεύω αυτήν την τάση και πιστεύω πως δεν θα σταματήσει ποτέ να υπάρχει.

Έχεις ένα αγαπημένο διαχρονικό κομμάτι; Αν δεν σου κάνει… θα έκανες δίαιτα για να το ξαναφορέσεις;
Μέχρι στιγμής ανήκω στις τυχερές γυναίκες που δεν έχουν κάνει ποτέ δίαιτα απλά σε ορισμένες φάσεις της ζωής μου προσέχω τη διατροφή μου, χωρίς ιδιαίτερους περιορισμούς βέβαια. Βέβαια, αν πάρω αρκετά κιλά ή χάσω τότε θα φροντίσω να αγοράσω κάτι καινούριο που να ταιριάζει στο σώμα μου.

Ποιο είναι το πιο φτηνό και ποιο το πιο ακριβό ρούχο που έχεις αγοράσει;
Το ακριβότερο δεν θυμάμαι ποιο είναι, αλλά θυμάμαι ότι για παράδειγμα έχω πάρει ένα t-shirt με 2 euro και ένα άλλο με 250.

Ποιος είναι ο αγαπημένος σου σχεδιαστής ρούχων και παπουτσιών;
Αγαπημένος σχεδιαστής παπουτσιών είναι ο Christian Louboutin. Αυτή η κόκκινη σόλα με έχει κάνει να τη λατρέψω. Όσο για σχεδιαστές και brands ρούχων μου αρέσουν πολλά όπως Alexander McQueen, Prada, Chloe, Chanel, Dior και από Έλληνες με διεθνή και μη καριέρα, Mary Katrantzou, Χριστόφορος Κοτέντος, Βασίλης Ζούλιας, Δημήτρης Πέτρου και τόσοι άλλοι ακόμα.

Aκολουθείς τη μόδα κατά γράμμα ή έχεις το δικό σου στιλ;
Ακολουθώ τις τάσεις της μόδας και ενημερώνομαι αλλά φροντίζω πάντοτε να προσαρμόζω στο δικό μου στιλ αυτά που «επιβάλλει» η μόδα γιατί θέλω να αισθάνομαι άνετα σε κάθε έξοδό μου.

Πως ντύνεσαι το πρωί και πως το βράδυ;
Το πρωί είμαι casual με jeans και t-shirts ενώ το βράδυ φροντίζω να φοράω τα αγαπημένα μου girly φορέματα. Αυτό που σίγουρα δεν λείπει ποτέ είναι τα ψηλοτάκουνα παπούτσια μου.

Έχεις πρότυπο κάποια ξένη σταρ στο styling;
Ποτέ δεν είχα κάποια συγκεκριμένη ως style icon. Πάντα έπαιρνα στοιχεία από την κάθε μια όπως από τη Jennifer Lopez το sexy thing που βγάζει τονίζοντας τα όμορφα σημεία του σώματός της και από την Katy Perry το χρώμα και τη φρεσκάδα της, ενώ από τη Rihanna εμπνέομαι για πιο pop/rock εκκεντρικές εμφανίσεις.

Πως λειτουργείς στις εκπτώσεις;
Αυτό είναι το αιώνιό μου πρόβλημα. Μέχρι να καταφέρω να πάω στα μαγαζιά έχουν πάει όλοι οι άλλοι και δεν μένει τίποτα για μένα. Την επόμενη φορά ελπίζω να προλάβω κάτι! (γέλια)

Θα φόραγες extreme ρούχα όπως η Lady Gaga;
Θα το έκανα μόνο αν ήταν απαραίτητο για κάποιο show και φυσικά αν μπορούσα να το υποστηρίξω.

Τι φοράς όταν θέλεις να νιώθεις σέξι;
Σέξι αισθάνομαι ακόμη και με ένα t-shirt ή με ένα jean που ξέρω ότι με κολακεύει.

Αν φόραγε κάποια άλλη σταρ το ίδιο ρούχο με σένα πως θα το αντιμετώπιζες;
Πολύ χαλαρά γιατί συμβαίνουν αυτά. Άλλωστε, έχουν γίνει αυτά στο παρελθόν και έχουμε δει όλοι μας μεγάλες σταρ να το αντιμετωπίζουν ακομπλεξάριστα. Λες να κολλήσω εγώ;! Δεν νομίζω. (γέλια)

Συνδυάζεις το στιλ των μαλλιών σου με τα ρούχα που θα φορέσεις;
Είναι απαραίτητο να συνδυάζονται όλα για να δείχνει και πιο όμορφο το ρούχο. Τις περισσότερες φορές πάντως προτιμώ τα μαλλιά μου να είναι λυμένα και ατημέλητα έχοντας ένα πολύ ελαφρύ σπάσιμο.

Τι ρούχα φοράς μια “κακή μέρα” που δεν έχεις και πολύ όρεξη;
Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο κάνω ακριβώς το αντίθετο, επιλέγοντας τα αγαπημένα μου ρούχα, για να φτιάξω τη διάθεσή μου και να νιώσω ωραία.

Τι παπούτσια επιλέγεις να φοράς καθημερινά;
Ψηλοτάκουνα είτε μόλις έχει βγει ο ήλιος, είτε είναι μεσημέρι είτε μόλις έχει νυχτώσει. Αν με δεις με flat πες το μου να το σημειώσω στο ημερολόγιο και να το γιορτάζω κάθε χρόνο ως ένα σπάνιο φαινόμενο. (γέλια).

Τι τσάντες προτιμάς να κρατάς;
Τις πρωινές και μεσημεριανές ώρες προτιμώ oversized τσάντες και όσο βραδιάζει η τσάντα μικραίνει όλο και περισσότερο… Καταλαβαίνεις τι εννοώ!

Σου αρέσουν τα πολλά αξεσουάρ;
Δεν είμαι πολύ fan των αξεσουάρ αν και τα θαυμάζω σε άλλες γυναίκες. Αυτά που έχω είναι λίγα και πολύ επιλεγμένα.

Ποιο είναι το αγαπημένο σου αξεσουάρ;
Χμ… το ρολόι μάλλον.

Έχεις κάποιο φετίχ;
Οι ψηλοτάκουνες γόβες.

Ψωνίζεις συχνά;
Αν έμενα στο Λονδίνο θα ψώνιζα καθημερινά αλλά ευτυχώς -για το πορτοφόλι μου- μένω στην Αθήνα και τα ψώνια μου είναι σπάνια.

Τι σκοπεύεις να ψωνίσεις φέτος;

Φέτος θέλω πλατφόρμες και πολλά χρώματα στα ρούχα μου!

Ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά σου σχέδια;
Αυτή την περίοδο δουλεύω πάνω σε μουσικές μαζί με τους HouseTwins που οπτικοποιήσαμε και την πρώτη μας συνεργασία, το τραγούδι «Never». Παραπάνω πράγματα δεν λέω για να κρατήσω και κάτι για έκπληξη.

Τι θα ήθελες να πετύχεις μουσικά;
Αυτό που θα ήθελα να πετύχω είναι να κυκλοφορήσω κομμάτια που θα ακούγονται και μετά από κάποια χρόνια και δεν θα έχουν ξεχαστεί. Η διαχρονικότητα άλλωστε είναι η μεγαλύτερη ευχή κάθε καλλιτέχνη.

Ποια είναι τα όνειρα σου επαγγελματικά και προσωπικά τα επόμενα χρόνια;
Εύχομαι να καταφέρω να ταξιδέψω σε όσο το δυνατόν περισσότερες χώρες και να γνωρίσω διαφορετικές κουλτούρες και ανθρώπους. Όσο για την επαγγελματική μου ζωή εύχομαι να έρθουν επιτυχίες… τι άλλο;!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164