Ξέρουμε ποια sneakers θα φοράμε ξανά και ξανά από φθινόπωρο – Οι πιο διάσημες fashionistas τα έχουν βάλει ήδη!

Aν είσαι από εκείνους που πιστεύουν πως τα sneakers είναι ακατάλληλα για τους καλοκαιρινούς μήνες, οι Emily Ratajkowski, η Bella και η Gigi Hadid αποδεικνύουν το ακριβώς αντίθετο. Στις off-duty εμφανίσεις τους, ακόμα και τώρα, που βρισκόμαστε στην καρδιά του Ιουλίου, αυτές οι γυναίκες επιλέγουν αρκετά συχνά να φορέσουν αθλητικά παπούτσια. Όχι όμως όποια και όποια αθλητικά παπούτσια. Τα κόκκινα sneakers είναι αυτά που μονοπωλούν το ενδιαφέρον των huge fashionistas σε αυτή τη φάση.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Φαίνεται δε πως τα κόκκινα sneakers ταιριάζουν απόλυτα τόσο με τα denim shorts όσο και με ένα λευκό summer dress, με την καυτή απόχρωση τους να θυμίζει τον υδράργυρο που χτυπάει… κόκκινο αυτές τις ημέρες. Δες παρακάτω πώς ακριβώς τα συνδύασαν τα It-girls και βάλε τα κόκκινα αθλητικά παπούτσια στην wishlist του Σεπτεμβρίου. Ή επένδυσε σε αυτά από τώρα, αν δεν είσαι μεγάλη fan των σανδαλιών.

Gigi Hadid 

Η Gigi συνδύασε το κόκκινα Gazelle της με ένα distressed μακρύ denim shorts και ένα λευκό crop top.

Bella Hadid

H Bella έκλεψε τις εντυπώσεις φορώντας τα με ένα καυτό jean σορτσάκι και μια αθλητική μπλούζα, ενώ η Emrata επέλεξε να τα συνδυάσει με ένα λευκό φόρεμα τιραντάκι με λεπτομέρειες από δαντέλα. 

Emily Ratajkowski

Καθώς μια από τις τάσεις του φετινού καλοκαιριού είναι το πάντρεμα κλασσικών summer looks με το sporty chic, τα αθλητικά παπούτσια δε θα μπορούσαν να μην έχουν τη τιμητική τους, ειδικά όταν μιλάμε για βόλτες στη πόλη- αλλά γιατί όχι- και στο νησί!

Φωτογραφίες: @gigihadidbra, @gigihadid, @bellahadid

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164