Site icon TLIFE

Με αφορμή αυτό το wedding weekend, θυμόμαστε μερικά από τα ωραιότερα νυφικά όλων των εποχών!

Αυτό το ΣΚ είναι γεμάτο από γάμους! Έτσι και εμείς αποφασίσαμε να δούμε ξανά μερικά από τα πιο εμβληματικά νυφικά όλων των εποχών! Οι νυφικές εμφανίσεις των επωνύμων είναι πάντα εντυπωσιακές. Είτε επιλέγουν πριγκιπικά φορέματα για την ημέρα του γάμου τους, είτε επιλέγουν mini dresses και πιο χαλαρό styling. Η κάθε μια εξάλλου έχει διαφορετικά σχέδια για εκείνη τη μοναδική μέρα.

Αν βρίσκεσαι και εσύ στη φάση που ψάχνεις το ιδανικό νυφικό για την ημέρα του γάμου σου που πλησιάζει, τότε μπορείς να κλέψεις μερικές ιδέες. Αν από την άλλη ο γάμος δεν βρίσκεται στα άμεσα σχέδιά σου, τότε μπορείς απλά να αφεθείς στην υψηλή αισθητική των “διάσημων” gowns και στην παραμυθένια ατμόσφαιρα. Πάμε να δούμε…

Photo by Anwar Hussein/Getty Images

Ο γάμος που  έκανε ρεκόρ τηλεθέασης το 1981, ο Prince Charles παντρεύεται την Diana και το νυφικό που σχεδίασαν οι David and Elizabeth Emannuel είναι από τα πιο εμβληματικά όλων των εποχών.

 

Getty Images/Getty Images

To 1969 η Audrey Hepburn στον δεύτερο γάμο της με τον  Andrea Dotti φοράει mini wedding dress και ασορτί μαντήλι στο κεφάλι!

Getty Images

1967 και στο Las Vegas ο Elvis Presley παντρεύεται την Priscilla Ann Beaulieu η οποία επιλέγει ένα νυφικό με statement μανίκια και πέπλο!

Getty Images

Η Δούκισσα του Cambridge, Kate Middleton, to 2011 επέλεξε ένα πριγκιπικό νυφικό Sarah Burton for Alexander McQuenn. To πάνω μέρος είχε δαντελένια μανίκια και κορσέ, ενώ το κάτω ήταν σε minimal ύφος.

Photo by Neil Mockford/FilmMagic

 

Η πάντα αντισυμβατική Kate Moss επέλεξε το 2011 ένα bohemian νυφικό John Galliano. H γραμμή του έμοιαζε με slip dress και ήταν διακοσμημένο με πολύτιμες πέτρες.

Photo by Robert Evans/Handout via Getty Images

 

Το 2006 η Katie Holmes παντρεύτηκε τον Tom Cruise με ένα off shoulder gown Armani Prive.

Η Jennifer Lopez λέει “I do” στον Ben Affleck με Ralph Laurent νυφικό. Πλέον όμως γράφουμε για τον χωρισμό τους…

Photo by Jane Barlow – WPA Pool/Getty Images

Tο 2018 η Meghan Markle επιλέγει ένα elegant Givenchy νυφικό για να παντρευτεί τον Prince Harry!

Photo by Marcel Thomas/FilmMagic

H Carrie Bradshaw φοράει το απίθανο Vivienne Westwood νυφικό της πάει στην τελετή αλλα ο Mr Big δεν εμφανίζεται ποτέ! Iconic bridal dress και iconic νυφικό!

H Hailey Bieber παντρεύτηκε τον Justin Bieber με Off_white νυφικό που έγραφε “Τill deth do us apart”. Λίγες μέρες πριν καλωσόρισαν το μωράκι τους!

Κεντρική φωτογραφία Getty Images

© 2024 tlife.gr