Οι καλοντυμένες της εβδομάδας: Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση!

Άλλη μια εβδομάδα έφτασε στο τέλος της και δεν μας απογοήτευσε καθόλου στιλιστικά!
Και επειδή η πηγή έμπνευσης από το στιλ των celebrities έχει γίνει πλέον αγαπημένη μας συνήθεια και αυτή την εβδομάδα τις εντοπίσαμε και ξεχωρίσαμε τις πιο καλοντυμένες.

Λατρέψαμε το custom-made Ralph Lauren look της Jessica Alba, βρήκαμε πολύ chic την εμφάνιση της Rihanna με το vintage Chanel σύνολο της αλλά λατρέψαμε και το συνδυασμό μαύρου-μπλε της Emma Roberts που τον ολοκλήρωσε ιδανικά με τα μεταλλικά αξεσουάρ.

Εσύ ποιά εμφάνιση ξεχωρίζεις; Ψήφισε την αγαπημένη σου!

/
H Jessica Alba στο Stand Up To Cancer event, στο Los Angeles φόρεσε ένα custom-made Ralph Lauren Collection λευκό δερμάτινο φόρεμα και το συνδύασε με μαύρα Jimmy Choo πέδιλα και ένα M2Malletier clutch.

/
Στο ίδιο event η Emma Roberts συνδύασε ένα Kate Spade τοπμε απλικαρισμένα κρύσταλλα με μια μπλε skater skirt και Casadei μεταλλικές γόβες.

/
Η Gwyneth Paltrow επέλεξε ένα coballt blue φόρεμα με έντονα κοψίματα, από τη συλλογή του David Koma spring/summer 2014.

/
Η Lily Collins διάλεξε μια ολόσωμη φόρμα Emilio Pucci και την ταίριαξε με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα.

/
Η Anne Hathaway εμφανίστηκε με ένα look Viktor & Rolf από τη συλλογή spring/summer 2014.

/
Ενώ η Diane Kruger φόρεσε μια floral ολόσωμη φόρμα Erdem από τη συλλογή pre-spring/summer 2014, και τη συνδύασεμε ένα Charlotte Olympia clutch και Celine γόβες.

/
Η Rihanna στην εμφάνιση της στο show Good Morning America φόρεσε ένα vintage Chanel ταγέρ από τη συλλογή spring/summer 1993 – με ένα Adam Selman λευκό body και Manolo Blahnik γόβες με straps.

/
Η Jennifer Connelly για την εμφάνιση της στο show: Late night with Jimmy Fallon διάλεξε ένα μαύρο δαντελένιο φόρεμα Dolce & Gabbana και το συνδύασε με Christian Louboutin γόβες.

/
Η Helena Christensen στα εγκαίνια της έκθεσης Visual Journey στη Νέα Υόρκη φόρεσε μια πετρόλ ολόσωμη φόρμα και την ταίριαξε με μαύρες γόβες και ένα πολύχρωμο clutch bag.

/
H Julianne Moore στο Non Stop press conference στο Λονδίνο συνδύασε ένα Alexander McQueen top και φούστα με ένα ζευγάρι Christian Louboutin πέδιλα.

/
H Cate Blanchett στα AACTA Awards στο Σίδνει, επέλεξε να φορέσει ένα φόρεμα Givenchy by Riccardo Tisci από τη συλλογή spring/summer 2014.

/
Η Sandra Bullock στα Directors Guild of America Awards στο Los Angeles φόρεσε μια μαύρη τουαλέτα Roland Mouret και την ταίριαξε με ένα Roger Vivier clutch.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164