Site icon TLIFE

Πώς να φορέσω ένα λευκό, δαντελένιο φόρεμα; Just like…Carrie Bradshaw!

Συμφωνούμε πως το στυλ της είναι μαξιμαλιστικό και δεν αρέσει σε όλους. Μα τα look της μαγνητίζουν πάντα την προσοχή μας και ομολογουμένως κάνουν τα κεφάλια να γυρίζουν. Ο λόγος για τα outfits της Sara Jessica Parker, ως Carrie Bradshaw φυσικά. 

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, η ηθοποιός γυρίζει την τρίτη σεζόν του «And Just Like That…» στην Νέα Υόρκη, με τους παπαράτσι να προσπαθούν με νύχια και με δόντια να αποθανατίσουν backstage στιγμιότυπα. Και – ευτυχώς για εμάς – τις περισσότερες φορές τα καταφέρνουν. Και λέω ευτυχώς, γιατί χάρη στην δική τους προσπάθεια έχουμε την ευκαιρία να δούμε πρώτες ορισμένα από τα looks των πρωταγωνιστριών πριν τα απολαύσουμε στην μικρή οθόνη. Όπως παραδείγματος χάρη, το λευκό σύνολο της Carrie με τις μαύρες λεπτομέρειες. Πρόκειται για ένα chic outfit που βασίζεται σε ένα maxi, λευκό φόρεμα από δαντέλα, το οποίο έχει συνδυαστεί με ένα επίσης λευκό, καστόρινο jacket με ζωηρά κρόσσια. 

Όσον αφορά τα αξεσουάρ, η Carrie φαίνεται να έχει επιλέξει μια μαύρη τσάντα-πουγκί, η οποία είναι κεντημένη με ασημένια, μεταλλική κλωστή και τις χαρακτηριστικές Bourgeois Spectator γόβες του οίκου Margiela σε black & white απόχρωση. Το look δεν θα ήταν τόσο επιτυχημένο, αν έλειπε από το κεφάλι της, το συγκεκριμένο, ασπρόμαυρο καπέλο.

Επομένως, αν έχεις ένα λευκό, μακρύ, δαντελένιο φόρεμα και θέλεις να το φορέσεις λίγο διαφορετικά, με περισσότερο στυλ, με μια πιο edgy διάθεση, μπορείς να ακολουθήσεις το παράδειγμα της Carrie Bradshaw. 

Αν πάλι αγαπάς περισσότερο το χρώμα, μπορείς να δώσεις μια ευκαιρία στο look της Charlotte, ή αλλιώς της Kristin Davis, η οποία στην εν λόγω εμφάνιση επέλεξε ένα ριγέ, maxi φόρεμα σε φανταστικό γαλανόλευκο τόνο. Όσο για τα αξεσουάρ, το κίτρινο έμοιαζε η τέλεια ιδέα με φόντο το μπλε και το λευκό, και αυτό ακριβώς έκανε…. κίτρινη τσάντα στον ώμο σε γεωμετρικό σχέδιο και κίτρινα, ψηλοτάκουνα σανδάλια. 

Φωτογραφίες: Splash News

© 2024 tlife.gr