Star Fashion! Είναι νέα μόδα να φαίνεται λίγο το στήθος από το πλάι;

Το νέο μπούστο είναι στο πλάι! Οι σταρ μεταφέρουν το οπτικό ενδιαφέρον στα πλάγια του γυναικείου κορμού δίνοντας τη σημασία που αρμόζει σε μια παραμελημένη από την υψηλή ραπτική ερωτογενή ζώνη! Η αθέατη πλευρά του στήθους κερδίζει τον πρωταγωνιστικό ρόλο!

Χωρίς στηθόδεσμο και με φορέματα που “γαργαλάνε” την αντρική φαντασία όσο πρέπει, όπως πρέπει. Γιατί όπως έχει αποδειχτεί το υπαινικτικά σέξι είναι πιο σέξι!

Η Megan Fox φωτογραφίζεται ανοίγοντας τις “κουρτίνες” στη σέξι πλευρά του εαυτού της, αυτή που έχει και το τατουάζ! Η Eva Mendes με μια λευκή τουαλέτα Gianfaranco Ferre μας δίνει μια μικρή οπτική γεύση από το πλούσιο μπούστο της. H Rachel McAdams χρειάζεται ενίσχυση για να στηρίξει το φλοράλ μίντι φόρεμά της.

H Blake Lively λέει ναι στις παγιέτες και ποζάρει υπογραμμίζοντας τις καμπύλες της! Το στήθος της Scarlett Johansson γλιστράει ελαφρώς μέσα από το κίτρινο Preen φόρεμα της. H Anna Lyne McCord μετά από τη συμμετοχή της στο Nip/Tuck νιώθει πιο άνετα με το σώμα της και τεχνάζεται πλάγιες οδούς για να μας το δείξει!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164