Site icon TLIFE

Τα It girls βαρέθηκαν να φοράνε (μόνο) λευκά sneakers – Τι έχουν να προτείνουν;

Tα sneakers εδώ και πολλές σεζόν έχουν αφήσει πίσω τους τον πρακτικό τους ρόλο και πλέον είναι και fashion item! Από απλά σχέδια μέχρι δημιουργίες μεγάλων οίκων πλέον υπάρχουν τόσες επιλογές που δεν αφήνουν κανένα ασυγκίνητο! Τα λευκά sneakers κάθε εποχή είναι επίσης πολύ ψηλά στις επιλογές μας δίνοντας μία sporty αίσθηση στην εμφάνιση μας με μία κίνηση. Φαίνεται όμως ότι πλέον οι χρωματιστές εκδοχές κερδίζουν έδαφος!

Τελευταία, παρατηρούμε ότι τα πολύχρωμα αθλητικά παπούτσια κυριαρχούν στη σκηνή του street-style, αντικαθιστώντας τα λευκά που ήταν δημοφιλή τις τελευταίες σεζόν. Από τα καφέ μέχρι τα λαμπερά κίτρινα, οι τάσεις στα αθλητικά παπούτσια του 2024 θέλει χρώμα!

 Σήμερα θα δούμε τα χρωματιστά sneakers που φοράνε οι διάσημες και θα πάρουμε και λίγη έμπνευση για το styling! Το μόνο σίγουρο είναι τα πολύχρωμα αθλητικά παπούτσια είναι μια διασκεδαστική λεπτομέρεια σε κάθε ντύσιμο.

Photo by Raymond Hall/GC Images

 

Photo by Gotham/GC Images

Η Gigi Hadid  είναι ανάμεσα στα τολμηρά κόκκινα και στα χαριτωμένα κίτρινα! Τα φοράει και τα 2 εναλλάξ ανάλογα το style της και την διάθεση της. Στα dark σύνολα βάζει κόκκινα στα πιο colorful τα απογειώνει με κίτρινα!

 

H Emily Ratajkowski τολμάει και φοράει κόκκινα sneaekrs σε βραδινή έξοδο κάνοντας ένα street style ενώ στα neutral every day look προσθέτει μαύρα!

Η Bella Hadid ψηφίζει καφέ για τα denim look του φθινοπώρου και ναι είναι τέλεια πρόταση!

 

Καφέ και η Pernille Teisbaek αλλά με την υπογραφή της Μiu Miu που έγινα best seller σε ένα cool athleisure

Photo by Gotham/GC Images

Πράσινο επιλέγει για τα city look της η Jennifer Lawrence και τα συνδυάζει με cozy  παλτό!

Photo by Claudio Lavenia/Getty Images

Πράσινο και η Alexa Chung που συνδυάζει με γιλέκο και παντελόνι σε ένα so cool style!

Φωτογραφίες Getty Images- Splash

© 2024 tlife.gr