Site icon TLIFE

Τα celebrity looks της εβδομάδας: Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση!

Μια βδομάδα ακόμα έφτασε στο τέλος της, οι αγαπημένες μας celebrities και πάλι κυκλοφόρησαν και οι επιλογές τους στο ντύσιμο είχαν πολύ ενδιαφέρον…

Όπως συνηθίζoυμε λοιπόν κάθε εβδομάδα συγκεντρώσαμε και αυτή τη φορά τις ωραιότερες εμφανίσεις που είδαμε και σου τις παρουσιάζουμε για να αναδείξεις την πιο καλοντυμένη.

Εσύ ποιά ξεχωρίζεις λοιπόν; Ψήφισε την αγαπημένη σου!

/
Η Michelle Dockery στο Audi Pre-Emmy Awards party στο Los Angeles εμφανίστηκε με ένα σμαραγδί pencil φόρεμα και το συνδύασε με floral γόβες.


Στο ίδιο event, η Zoe Saldana φόρεσε ένα leopard φόρεμα και το ταίριαξε με σατέν πορτοκαλί πέδιλα.


Στους δρόμους του Los Angeles, η Lily Aldridge εμφανίστηκε με ένα cropped κίτρινο παντελόνι και το συνδύασε με ένα λευκό crop-top και ταμπά δερμάτινα αξεσουάρ.


Στην πρεμιέρα της ταινίας Sin City: A Dame to Kill For στο Los Angeles, η Eva Green φόρεσε μια Elie Saab σμαραγδί τουαλέτα.


Στο ίδιο event, η Jessica Alba φόρεσε ένα Zac Posen pre-spring/summer 2015 φόρεμα και το ταίριαξε με ένα Lee Savage clutch, Giuseppe Zanotti πέδιλα και κοσμήματα Chopard και Bulgari.


Η Chloe Moretz στην πρεμιέρα της ταινίας If I Stay στη Νέα Υόρκη, φόρεσε total look Μiu-Miu.


Σε έξοδο της για δείπνο στη Νέα Υόρκη, η Rihanna φόρεσε ένα Helmut Lang φόρεμα και το συνδύασε με Christian Louboutin γόβες.


Η Rosie Huntington-Whiteley σε έμφάνιση της στους δρόμους του Los Angeles φόρεσε ένα Isabel Marant φόρεμα και το συνδύασε με μαύρα booties.


Στα Creative Arts Emmy Awards στο Los Angeles, η Kate Mara φόρεσε total look Dior.


Στο ίδιο event, η Julia Roberts φόρεσε μια κόκκινη ολόσωμη φόρμα από τη συλλογή Valentino pre-spring/summer 2015 και ολοκλήρωσε το look της με ένα Jimmy Choo clutch.


Η Alexa Chung, στο πάρτι γενεθλίων του Nick Grimshaw φόρεσε ένα Burberry Prorsum φόρεμα και το ταίριαξε με Bionda Castana γόβες.

Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση!

© 2024 tlife.gr