Site icon TLIFE

Τα celebrity looks της εβδομάδας: Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση!

Μια ακόμα εβδομάδα έφτασε στο τέλος της και και οι αγαπημένες μας celebrities και πάλι κυκλοφόρησαν και μας έδωσαν έμπνευση για τα καλοκαιρινά, βραδινά μας looks.

Εμείς ξεχωρίσαμε τo Antonio Berardi look της Emma Stone, την κομψή εμφάνιση της Kate Bosworth με το RED Valentino φόρεμα και τις Bionda Kastana γόβες και το stylish outfit της Kate Hudson με το Michael Kors φόρεμα και το
Edie Parker clutch.

Εσύ ποιά εμφάνιση ξεχωρίζεις; Ψήφισε την αγαπημένη σου!


Η Olivia Palermo στην πρεμιέρα της ταινίας Magic In the Moonlight στη Νέα Υόρκη εμφανίστηκε με ένα strapless midi φόρεμα και το συνδύασε με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα και πουά clutch.


H Lottie Moss στο Calvin Klein Jeans and mytheresa.com cocktail party στο λονδίνο φόρεσε ένα μπλε σκούρο φόρεμα Calvin Klein Collection και το ταίριαξε με ψηλοτάκουνα animal-print πέδιλα.


Η Emma Stone για την εμφάνιση της στο Daily Show στη Νέα Υόρκη φόρεσε ένα Antonio Berardi τοπ με μαύρο παντελόνι και Christian Louboutin γόβες.


Η Reese Witherspoon σε μια street εμφάνιση της στο Los Angeles φορούσε λευκή φούστα και τοπ με lasercuts, μπεζ ψηλοτάκουνα πέδιλα και πορτοκαλί δερμάτινη τσάντα.


Η Miranda Kerr στη Νέα Υόρκη εμφανίστηκε με μια printed midi φούστα, μαύρο τοπ και αξεσουάρ.


Η Kate Bosworth στο λανσάρισμα του Style Thief app στην California συνδύασε ένα RED Valentino φόρεμα με Bionda Castana γόβες και κοσμήματα Fabi Malavazi & Anito Ko.


Η Jessica Szohr στα ESPY Awards στο Los Angeles φόρεσε μια εμπριμέ pencil φούστα και την συνδύασε με ένα γκρι crop-top και δίχρωμα ψηλοτάκουνα πέδιλα.


Η Amy Adams στο λανσάρισμα της καμπάνιας των Max Mara Accessories στη Νέα Υόρκη φόρεσε ένα κόκκινο pencil Max Mara φόρεμα και το ταίριαξε με εμπριμέ γόβες.


Η Kate Hudson στην πρεμιέρα της ταινίας Wish I Was Here στην Νέα Υόρκη φόρεσε ένα maxi Michael Kors φόρεμα και το ταίριαξε με ένα Edie Parker clutch.


Η Diane Kruger για την εμφάνιση της στο The Today Show στη Νέα Υόρκη επίλεξε ένα εμπριμέ Honor φόρεμα και το συνδύασε με εκρού ψηλοτάκουνα πέδιλα.


Η Cameron Diaz στην πρεμιέρα της ταινίας Sex Tape στη Νέα Υόρκη φόρεσε ένα printed φόρεμα Vionnet και το ταίριαξε με Balenciaga γόβες και κοσμήματα Pomellato.


Στο πάρτι για το τέλος της σεζόν του Ant1, η Demy εμφανίστηκε με ένα δαντελένιο φόρεμα MIRO και το συνδύασε με πέδιλα Gioventu.

Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση!

© 2024 tlife.gr